Overloop-

zwembaden

Door de modernste technologieën te combineren met de door de jaren heen vergaarde knowhow, is NIVEKO erin geslaagd om een portfolio samen te stellen met vijf exclusieve overloopzwembaden. Elk type is bijzonder op zijn eigen manier. Met een breed scala aan configuratiemogelijkheden worden verwachtingen tot in het kleinste detail ingelost.
Overloop Underflow
De unieke oplossing van het Overloop Underflow zwembad wordt gekenmerkt door een stijlvol design en een ruime praktische toepasbaarheid. De overloopgoot is onder het omliggende terras verborgen, wat water bespaart en tegelijkertijd het zwembad een high-tech look verleent.
details van het zwembad
Overloop Underflow
Overloop Evolution
Het elegante Overloop Evolution zwembad kenmerkt zich door tijdloosheid. De wand van het zwembad is 20 mm dik, wat zorgt voor een vloeiende overgang tussen de binnen- en buitenzijde van het bad. Laat water de hoofdrol spelen.
details van het zwembad
Overloop Evolution
Overloop Advance
Onderscheid uzelf met het Overloop Advance zwembad dat gekenmerkt wordt door markante lijnen. De pure elegantie van natuurlijk graniet dat op smaakvolle wijze het zwembad omgeeft, verleent het bad een persoonlijke look. Ongeacht of het bad binnen of buiten is aangelegd, het Overloop Advance bad is overal een lust voor het oog.
details van het zwembad
Overloop Advance
Overloop Infinity
Een uitzonderlijk concept van het populaire overloopzwembad uit de stal van NIVEKO. Ideaal in de buitenlucht, waar het ogenblikkelijk alle aandacht trekt. Geniet van het uitzicht over het eindeloze wateroppervlak.
details van het zwembad
Overloop Infinity
Overloop Multi
Een multifunctioneel ontwerp dat in alle vormen en maten functioneert. Kies voor een rooster van PVC of natuursteen en creëer een overloopbad naar eigen smaak. Kies uit de vele varianten die allen bij u in de smaak zullen vallen.
details van het zwembad
Overloop Multi

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator

Skimmer-

zwembaden

De populaire skimmervariant is bij NIVEKO ontwikkeld tot een maximaal harmonieus ontwerp dat praktisch gebruik en stijlvol design in evenwicht brengt. De beide varianten maken dat u kunt genieten van de unieke baden van NIVEKO.
Skimmer Invisible
Een high-end skimmerzwembad, exclusief door NIVEKO ontwikkeld, is uw beste keus. De strakke vormgeving van het letterlijk onzichtbare skimmerzwembad Invisible houdt het wateroppervlak op een zo hoog mogelijk peil. Een unieke oplossing voor veeleisende klanten.
details van het zwembad
Skimmer Invisible
Skimmer Top Level
Een klassiek skimmerbad in de typische NIVEKO-stijl. Snelle installatie, eenvoudig onderhoud, gegarandeerd plezier. Deze praktische oplossing van een smal skimmerbad biedt een aantrekkelijke look in combinatie met praktische toepasbaarheid.
details van het zwembad
Skimmer Top Level

WIJ GEVEN OM DE NATUUR EN HET MILIEU

We doen er alles aan om onze planeet groen en blauw te houden. Zorg voor het milieu en ecologische methodes spelen een sleutelrol in het productieproces. Wij denken aan de generaties die na ons komen.

Inspiratie