NIVEKO Overloop Evolution

De versterkte overlooprand van het zwembad Evolution doet de schoonheid van een spiegelend wateroppervlak in alle opzichten uitkomen. Zo vindt u inspiratie in dit vitale element.

Onzichtbare overlooprand

De nieuwste overloopoplossing uit de stal van NIVEKO combineert het beste van een overloop- en een skimmerbad. De overlooprand die onder het omliggende terras verborgen is beperkt het waterverlies tot een minimum. Daarbij behoudt de Underflow het unieke ontwerp dat kenmerkend is voor overloopzwembaden.

Voor wie is het zwembad bedoeld?

Als u ten volle met familie en vrienden van het zwembad wilt genieten, maar tegelijkertijd een exclusieve oplossing wilt zonder compromissen te moeten sluiten, dan is de Underflow precies wat u wenst.

Voor welke plaatsen is het zwembad geschikt?

Het NIVEKO overloopzwembad Underflow is voor iedereen die een zwembad in de tuin wil hebben dat omgeven moet worden door een houten terras, tegels in een groot formaat of planken van WPC. De Underflow is namelijk specifiek voor dit type installatie ontworpen.
De Underflow is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment van overloopzwembaden. De unieke technische karakteristieken en het design, beide exclusief door NIVEKO ontwikkeld, zijn een goed voorbeeld van onze capaciteiten.

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator

Inspiratie

Familie Geserick
Een zwembad is de beste toevoeging aan een mooi huis in moderne stijl. Met de juiste configuratie is het mogelijk om volledige harmonie te bereiken. Dankzij de uitgebreide configuratiemogelijkheden bracht het NIVEKO zwembad het project van de familie Geserick tot absolute perfectie.
Type Overloop Evolution
Zwembadtype Duitsland
Partner POOL+HOME GmbH
project laten zien
Familie Geserick