Familie Geserick

DE HARMONIE VAN PERFECTIE

DE HARMONIE VAN PERFECTIE

Een zwembad is de beste toevoeging aan een mooi huis in moderne stijl. Met de juiste configuratie is het mogelijk om volledige harmonie te bereiken. Dankzij de uitgebreide configuratiemogelijkheden bracht het NIVEKO zwembad het project van de familie Geserick tot absolute perfectie.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap Modern
Kleur
Steengrijs
Het nieuwe huis van dit jonge gezin werd vanaf het begin opgevat als een stijlvol architectonisch geheel dat een elegante stijl combineert met praktische elementen voor een comfortabel dagelijks leven. De woning springt met haar karakteristieke rechthoekige ontwerp meteen in het oog en is een schoolvoorbeeld van de kracht en charme van eenvoud. Voor dit concept werd zeer smaakvol gekozen voor een zwembad van het type Overflow Evolution. Dit type wordt gekenmerkt door een minimalistisch ontwerp dat inzet op tijdloosheid. De grijze kleur sluit goed aan bij het huis en onderstreept de hoofdgedachte achter het project.

De functionaliteit werd echter ook niet verwaarloosd – het gezin kocht het zwembad immers ook voor de kinderen. Zo kunnen ze de warme zomerdagen nu samen doorbrengen in en om hun eigen luxe zwembad, in alle privacy en comfort.
Daarnaast biedt het extra gebruiksmogelijkheden dankzij de ingebouwde jetstream, waarmee ook ervaren zwemmers veel plezier kunnen beleven. Sportief genot en ontspanning, in alle opzichten een totaalbeleving. Dankzij de afmetingen van 10,0 x 3,2 x 1,4 m kan het zwembad met recht een multifunctioneel centrum voor het hele gezin worden genoemd.

De roestvrijstalen inbouwelementen uit de lijn NIVEKO Plus vormen een ideale aanvulling op het algehele concept en verrijken het met details van de hoogste kwaliteit. De toegang tot het zwembad bestaat uit een Modern trap met ondiep voorgedeelte, waarvan het design de algehele opvatting van het zwembad perfect weerspiegelt. De samenwerking met de Duitse NIVEKO profi partner POOL+HOME verliep zeer soepel en het gezin Geserick is uitermate enthousiast over het zwembad.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;