Over ons

Keuzemogelijkheid is wat ons allen bijzonder maakt. Elk zwembad van ons is uniek en onvergetelijk – net zoals u dat bent.

30 jaar

Onze traditie is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring.

18 landen

De zwembaden van NIVEKO worden in 18 Europese landen geïnstalleerd.

150 werknemers

Zoveel mensen telt ons team – 150 enthousiastelingen die elke dag de dromen van onze klanten werkelijkheid maken.

De filosofie van NIVEKO

Kwaliteit. Traditie. Verantwoordelijkheid. Wat onze manier van ondernemen zo bijzonder maakt, is het menselijke aspect en het respect voor de individualiteit van elke klant. Voor NIVEKO komt de klant altijd op de eerste plaats. Wij leveren kwalitatieve producten op maat en ons productieproces is milieuvriendelijk. Het doet ons veel plezier dat klanten uit 18 Europese landen genieten en onvergetelijke momenten beleven in NIVEKO zwembaden.

Geschiedenis

Jarenlange kennis en ervaring in deze industrie bepaalt de richting die NIVEKO uitgaat. We zijn onze roots als familiebedrijf nooit vergeten en blijven dezelfde waarden hoog houden. Sinds 2018 werken we samen met het internationale bedrijf Pollet Pool Group. . Dankzij onze ervaring kunnen we de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

bekijk geschiedenis

Mensen

Mensen zijn de drijvende kracht achter het merk NIVEKO. Net zoals we geïnspireerd worden door water en de eindeloze mogelijkheden die het biedt, is het ons team van uitzonderlijke mensen dat NIVEKO zo speciaal maakt. We zijn voor onze klanten én voor onze handelspartners een betrouwbare relatie. We houden ons aan onze beloften - en houden ons aan ons woord.

De NIVEKO familie

De waarden van een familiebedrijf maken sinds de oprichting integraal deel uit van ons bedrijf. Hoewel we de afgelopen 25 jaar aanzienlijk zijn gegroeid, blijft onze benadering van onze klanten, partners en medewerkers hetzelfde. We hebben respect voor ieders individualiteit, er is wederzijds respect en we zijn vriendelijk. Zo voelt iedereen zich een volwaardig lid van de NIVEKO-familie.

een partner worden

Natuur op de eerste plaats

Het milieu is het belangrijkste dat we achterlaten voor toekomstige generaties. Daarom streven wij ernaar dat de productie van zwembaden de natuur niet onnodig belast. We maken volop gebruik van de modernste technologieën en door de effectieve processen die we toepassen, minimaliseren we de hoeveelheid afval die tijdens de productie ontstaat. Dit afval wordt gerecycleerd, omgezet in korrels en vervolgens gebruikt in andere branches.

Design

NIVEKO zwembaden zijn een prachtige aanvulling op elke tuin. Ons exclusieve portfolio van twee skimmer- en vijf overstroom zwembaden biedt een unieke combinatie van design en technische prestaties, waardoor elke klant het zwembad van zijn dromen kan samenstellen. Configuratiemogelijkheden tot in het kleinste detail - NIVEKO zwembaden zijn echt maatwerk.

Materialen

Hightech polymeer is een eersteklas materiaal dat exclusief voor NIVEKO in Duitsland wordt geproduceerd. Dankzij de volledige absorptie van lak zijn kleurverandering en osmose uitgesloten. Uitstekend vakmanschap garandeert de lange levensduur van NIVEKO zwembaden en minimaliseert zo milieubelasting.

Kwaliteit

Handwerk, aandacht voor detail en de strengste kwaliteitseisen maken NIVEKO zwembaden zo succesvol. Elk onderdeel wordt met de grootste zorg vervaardigd - alleen zo ontstaat een echt echt uniek zwembad. Het streven naar perfectie is onze drijfveer.

Wir steunen UNICEF

Sociaal bewustzijn en mensen in nood helpen ligt ons nauw aan het hart. Daarom werken we samen met UNICEF, het Kinderfonds van de Verenigde Naties, via het programma WASH. Zo hebben we in 2021 crisisgebieden voorzien van 24.944.567 liter drinkwater.