Geschiedenis

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche blijven wij vooruit gaan. Streven naar perfectie, voortdurend zoeken naar nieuwe wegen en innoveren, dat weerspiegelt zich in elk aspect van NIVEKO.

Ontdek onze manier van denken

Stap per stap zijn we op het punt gekomen waar we nu zijn. Onze ambachtelijkheid en de ervaring die van generatie op generatie doorgegeven is, weerspiegelt zich in elk zwembad van NIVEKO. De kennis die door de jaren heen verworven is en de modernste productietechnologieën verbinden onze geschiedenis met de doelstellingen die we hebben in de toekomst.
1991
Oprichting van het bedrijf
Oprichting van het bedrijf

NIVEKO is opgericht als een bedrijf dat producten maakt voor milieuvriendelijke industriële productie. Het oorspronkelijke idee om te produceren met aandacht voor het milieu, staat ook nu, meer dan 30 jaar later, nog steeds centraal in onze filosofie.

1995
Ons eerste zwembad
Ons eerste zwembad

In 1995 hebben we ons allereerste zwembad geproduceerd. Dit cruciale moment bepaalde het toekomstige traject van NIVEKO en luidde een nieuw hoofdstuk in, waarvan het verhaal tot op de dag van vandaag wordt geschreven.

2003
Uitbreiding naar het westen
Uitbreiding naar het westen

Ons succes op de Tsjechische markt bevestigde de interesse in kwalitatieve zwembaden op maat. De uitbreiding naar markten in West-Europa en nieuwe zakelijke kansen grijpen, was de volgende logische stap.

2008
Overloopzwembad Advance
Overloopzwembad Advance

Innovatie is altijd de sterkte van NIVEKO geweest. De lancering van een eigen overloopbad was een revolutionaire mijlpaal in het portfolio van zwembaden.

2018
Partnerschap met PPG
Partnerschap met PPG

Het partnerschap met de internationale Pollet Pool Group heeft voor NIVEKO nieuwe deuren geopend. Het gloednieuw productiecomplex inclusief administratieve ruimtes en een productiehal markeert het begin van deze hechte samenwerking.

2022
Een verwezenlijkte visie
Een verwezenlijkte visie

Het aantal tevreden NIVEKO-zwembadbezitters groeit jaar na jaar. We zijn blij met de interesse in het merk NIVEKO en bouwen twee nieuwe productiehallen om de wensen en visies van onze klanten te kunnen realiseren.