Kwaliteit in alle details, weerspiegeld in een uniek ontwerp

Creëer uw eigen originele ontwerp

Het concept NIVEKO Plus opent de deur naar een wereld van eindeloze mogelijkheden, waar uw dromen werkelijkheid worden. Gun uzelf een zo groot mogelijke personalisering en maximale flexibiliteit in de creatie van uw eigen waterparadijs. Met NIVEKO Plus vindt u een kristalheldere visie die in de puurste vorm is gematerialiseerd. Beproefde knowhow in harmonieus samenspel met de nieuwste productietechnologieën biedt een premium afwerking en luxe.

Aangepast aan perfectie

Met NIVEKO Plus toveren we uw visie om in een reëel product. Maak een keuze uit een keur aan zwembadtypes en geniet van de realisatie van uw dromen. Naast het standaardassortiment heb je ook de keuze uit Overloop Underflow, Overloop Multi of skimmerzwembad Top Level. Welke grootte en vorm u ook verlangt, welke specifieke wens u ook heeft: bij NIVEKO Plus bent u aan het juiste adres.

Onbegrensde mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden van een variabele bodem, waarmee u uw zwembad transformeert. Daarmee kunt u verschillende dieptes creëren en uzelf in nieuwe badbelevenissen onderdompelen. Atypisch gevormde bassins of zwembaden die in een beperkte ruimte zijn geïnstalleerd kunnen gemakkelijk in uw tuin worden opgebouwd en voltooid. Geniet van een zwembad zonder compromissen en perfectioneer zo uw woning.

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator

Inspiratie