De familie Seidel

ONTSPANNING EN REGENERATIE VOOR LICHAAM EN GEEST

ONTSPANNING EN REGENERATIE VOOR LICHAAM EN GEEST

Een zwembad in de tuin is iets waar veel mensen van dromen. Het biedt verfrissing op warme zomerdagen en bovendien ontspanning en plezier voor het hele gezin. Want wat is er nu leuker dan een zomerfeest bij je eigen zwembad.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Binnenhoektrap hoekig
Kleur
Wit
De Duitse deelstaat Saksen is een van de meest pittoreske regio's van Duitsland, die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en prachtige natuur. De familie Seidel wilde hier een zwembad aan laten leggen en koos voor de NIVEKO profi partner DasSchwimmbad, een bedrijf dat bekend staat om zijn professionaliteit en klantvriendelijkheid. Het witte overloopzwembad NIVEKO Advance van 15 x 5 x 1,5 meter is voorzien van roestvrijstalen inbouwelementen uit de premium lijn NIVEKO Plus die elegant in de constructie van het zwembad zijn verzonken.
Het NIVEKO Plus concept biedt niet alleen een hoogwaardig en functioneel zwembad, maar ook een qua ontwerp en constructie uniek product dat tot in de puntjes is uitgewerkt en in elk opzicht een uitzonderlijk architectonisch element van de tuin van de familie is geworden. De lamellenafdekking van het zwembad is effectief verborgen in een bank die als prettige rustplaats gebruikt kan worden. Het is een moderne, esthetische oplossing die de eigenaar van het zwembad enkel voordelen biedt – de afdekking beschermt het zwembad tegen vuil, isoleert en vermindert de bedrijfskosten. De familie Seidel koos voor een bijzondere toegang tot het zwembad in de vorm van een hoektrap die werd aangepast aan haar wensen. Een smaakvol ontworpen zwembad met strakke lijnen en elegante vormen zal elke bezoeker bekoren en met zijn unieke uitstraling elke tuin opfleuren.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;