ADVANCE

De krachtige, rechthoekige stenen lijn rond de Advance zal in uw geheugen gegrift blijven. De Advance is liefde op het eerste gezicht – ontdoe uzelf van alle remmingen en geef uw emoties de vrije loop.

Altijd opvallend aanwezig

Het NIVEKO Advance overloopzwembad is omgeven door een rand van natuursteen, waarvan u zelf de kleur kunt kiezen uit ons aanbod. Op de binnenste stenen rand onder het wateroppervlak, kan een tweede rij van hetzelfde materiaal worden geplaatst, zodat het zwembad een robuuste indruk maakt. Ook kunt u de natuursteen zonder onderbreking op het terras laten aansluiten

Voor wie is het zwembad bedoeld?

Als u met uw zwembad uw persoonlijkheid duidelijk wilt uitdrukken, dan is de Advance precies wat u zoekt. Het markante rechthoekige ontwerp laat geen twijfel bestaan over uw goede smaak.

Voor welke plaatsen is het zwembad geschikt?

Het Overloop Advance bad trekt in elke situatie alle aandacht – of het nu in de tuin van een modern huis ligt of het interieur domineert: het staat altijd in het middelpunt van de belangstelling.
Het markante ontwerp van de zwembadrand past met de stenen bekleding perfect in zowel exterieur als interieur. Bij Overloop Advance kunt u bovendien kiezen voor de fluisterstille variant Whisper, waardoor u zich onderdompelt in een unieke sfeer van rust en comfort.

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator
De familie Seidel
Een zwembad in de tuin is iets waar veel mensen van dromen. Het biedt verfrissing op warme zomerdagen en bovendien ontspanning en plezier voor het hele gezin. Want wat is er nu leuker dan een zomerfeest bij je eigen zwembad.
Type ADVANCE
Zwembadtype Duitsland
Partner DasSchwimmbad
project laten zien
De familie Seidel