NIVEKO Overloop Advance

De krachtige, rechthoekige stenen lijn rond de Advance zal in uw geheugen gegrift blijven. De Advance is liefde op het eerste gezicht – ontdoe uzelf van alle remmingen en geef uw emoties de vrije loop.

Altijd opvallend aanwezig

Het NIVEKO Advance overloopzwembad is omgeven door een rand van natuursteen, waarvan u zelf de kleur kunt kiezen uit ons aanbod. Op de binnenste stenen rand onder het wateroppervlak, kan een tweede rij van hetzelfde materiaal worden geplaatst, zodat het zwembad een robuuste indruk maakt. Ook kunt u de natuursteen zonder onderbreking op het terras laten aansluiten

Voor wie is het zwembad bedoeld?

Als u met uw zwembad uw persoonlijkheid duidelijk wilt uitdrukken, dan is de Advance precies wat u zoekt. Het markante rechthoekige ontwerp laat geen twijfel bestaan over uw goede smaak.

Voor welke plaatsen is het zwembad geschikt?

Het Overloop Advance bad trekt in elke situatie alle aandacht – of het nu in de tuin van een modern huis ligt of het interieur domineert: het staat altijd in het middelpunt van de belangstelling.
Het markante ontwerp van de zwembadrand past met de stenen bekleding perfect in zowel exterieur als interieur. Bij Overloop Advance kunt u bovendien kiezen voor de fluisterstille variant Whisper, waardoor u zich onderdompelt in een unieke sfeer van rust en comfort.

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator
Dhr. Hammer

Dhr. Hammer had vanaf het begin een duidelijke visie – hij wilde zijn moderne, architectonisch zeer bijzondere woning aanvullen met een even waardevol zwembad. Het zwembad moest de onconventioneel gevormde omtrek van het huis nabootsen en NIVEKO bleek met zijn mogelijkheden van gedetailleerde aanpassing qua grootte en vorm de beste keuze.

Type Overloop Advance
Zwembadtype Duitsland
Partner DasSchwimmbad
project laten zien
Dhr. Hammer