Dhr. Carqueville

IN ALLE OPZICHTEN ATYPISCH

IN ALLE OPZICHTEN ATYPISCH

Zwembaden van NIVEKO onderscheiden zich door hun variabiliteit, die klanten de mogelijkheid biedt om ze aan hun eigen ideeën aan te passen. Elk zwembad wordt op maat gemaakt, wat een breed scala aan opties schept om elk exemplaar een uniek karakter te geven. Dat geldt ook voor het zwembad voor de heer Carqueville, dat een afspiegeling is van zijn persoonlijkheid en specifieke wensen.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Buitenste hoekige trap
Kleur
Wit
Dhr. Carqueville schafte een NIVEKO zwembad aan om een uitzonderlijke, atypische omgeving voor zijn dagelijkse zwemritueel te creëren. Op de website van NIVEKO ontdekte hij profi partner DasSchwimmbad, die hij de opdracht gaf om zijn zwembad aan te leggen. De Overflow ADVANCE is een zwembad dat met zijn opvallende lijnen ieders aandacht trekt. De steen van de binnenwand bevindt zich iets onder het waterniveau, loopt elegant over in de omgeving en ziet er bijzonder esthetisch en luxueus uit.
Het zwembad heeft zeer specifieke afmetingen: 25 x 2,5/4 m met een diepte van 1,5 m. Het is niet alleen ongebruikelijk lang, maar beschikt ook over een buitentrap op maat en een geventileerde hoekbank. Met het oog op de bijzondere afmetingen is het bad voorzien van twee rollo-schachten die buiten de omtrek van het zwembad zijn geplaatst en het bruikbare oppervlak ervan dus niet verkleinen. De lamellenafdekking beschermt het zwembad doeltreffend tegen vuil, houdt de watertemperatuur op peil en gaat verdamping van het water tegen. Deze configuratie, die samen met DasSchwimmbad tot in de puntjes is uitgewerkt, biedt optimale ruimte om te zwemmen en ontspannen.

Het zwembad is op een afgelegen plek in de tuin geïnstalleerd en dankzij de overkapping kan dhr. Carqueville het hele jaar door ongestoord van zijn zwemritueel genieten. Dhr. Carqueville is niet alleen erg enthousiast over de mogelijkheid om elke dag te kunnen zwemmen, maar ook over het uiterlijk en de hoogwaardige uitvoering van zijn NIVEKO zwembad.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;