Swim in style, dive in motion

Feel the Motion

Het is tijd om over de grenzen van gewone zwembaden heen te gaan en een nieuw tijdperk van de zwembadwereld binnen te stappen. Onze visie is helder: een multifunctioneel zwembad bieden dat flexibel is voor ieder gezinslid en tegelijkertijd een uitzonderlijk, technologisch geavanceerd product met een tijdloos design vormt.

 

Graag stellen wij je ons nieuwe, revolutionaire concept voor waarin zwembaden een compleet andere dimensie krijgen.

 

Welkom in de toekomst van het zwembad, maak kennis met NIVEKO Motion Pool.

All-in-One oplossing

Dit unieke designproduct is een combinatie van toptechnologie, de kwaliteit van NIVEKO en meer dan 30 jaar ervaring. Met het oog op maximaal comfort leveren wij een compact product in de vorm van een zwembad met een beweeglijke bodem waar geen aanvullende installatie voor nodig is.

Veilig en flexibel

Dankzij de beweeglijke bodem kan de zwembaddiepte eenvoudig worden gereguleerd om deze af te stemmen op de behoeften van elk gezinslid. Als het zwembad niet onder toezicht staat of niet wordt gebruikt, kan de bodem tot aan het niveau van het omringende terrein worden opgeheven zodat het zwembad voor niemand toegankelijk is.

Multifunctionele ruimte

Met slechts één klik of draai aan de sleutel tover je je zwembad om tot een volwaardig terras, waardoor je de ruimte in je tuin optimaal kunt benutten. De bodem vervult bovendien ook de functie van effectieve isolatie.

Transformatie van de ruimte

Ontdek NIVEKO MOTION POOL

Afgestemd op jouw levensstijl. Krijg een prachtig nieuw element voor je tuin en tegelijkertijd een flexibele ontspanningsruimte. De bestrating van de omgeving en het zwembad creëren een visueel verbonden geheel. Geen afleidende elementen, maar een vloeiende overgang tussen de waterpartij en de omgeving.

Neem een duik in de Motion Pool

Ontdek de vele mogelijkheden van dit multifunctionele zwembad en ontdek een nieuwe dimensie van ontspanning en plezier.


Catalogus bekijken

Neem contact opDo not fill in if you are a human being