Dhr. Lauxen

EEN PLEK VOOR ONTSPANNING EN GEZELLIGHEID

EEN PLEK VOOR ONTSPANNING EN GEZELLIGHEID

Een tuin is een ideale plek voor ontspanning, rust en gezelligheid. Dhr. Lauxen besloot zijn tuin daarom te veranderen in een zone waar zorgen en stress opzij kunnen worden gezet en lichamelijke en geestelijke ontspanning de boventoon voeren. Een eigen zwembad is daar ideaal voor: zwemmen, zonnen, een boek lezen en volop genieten van de zomer, zijn slechts enkele van de mogelijkheden die een tuin met eigen zwembad biedt.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap Modern
Kleur
Wit
Dhr. Lauxen was op zoek naar een maatoplossing van topkwaliteit. En dat is precies wat hij bij NIVEKO vond dankzij de aanbeveling van een vriend die erg goede ervaring met het merk had. NIVEKO’s handmatige productie volgens de configuratie van de klant zorgde ervoor dat het zwembad precies naar wens van de nieuwe eigenaar kon worden gemaakt met een afmeting van 15 x 2,42 x 1,35 m en nu de blikvanger van de tuin is.
De strakke, moderne uitstraling en de functies van de Skimmer Invisible die zorgen voor slimme waterbesparing bij intensief gebruik en tegelijkertijd een hoge waterspiegel handhaven, stemmen tot volle tevredenheid. De tijdloze witte kleur van het zwembad en de Modern-trap past mooi bij het huis en onderstreept de elegantie van het hele project. Het unieke van het concept wordt verder benadrukt door een origineel beeld in boeddhistische stijl dat de sfeer van ontspanning versterkt. Net als de heer Lauxen zijn zwembad aanschafte op advies van een vriend, heeft hij NIVEKO nu zelf ook aan meerdere vrienden aanbevolen, die inmiddels ook de gelukkige eigenaar van een nieuw zwembad zijn.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;