Dhr. Kellner

WELZIJN VOOR HET HELE GEZIN

WELZIJN VOOR HET HELE GEZIN

De eigenaars van dit nieuwe zwembad zochten naar een manier om de kwaliteit van hun gezinsleven te verhogen en meer tijd met elkaar door te brengen in de buitenlucht. Een zwembad was dan ook een voor de hand liggende keuze.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap Modern met plage
Kleur
Steengrijs
De professionals van Sollazzo & Wetzel, die acht jaar geleden de tuin van het gezin al ontworpen hadden, boden ook nu weer advies en ondersteuning van onschatbare waarde. Dankzij deze nauwe samenwerking werd een zwembad ontworpen dat exact aansluit bij de wensen en behoeften van de eigenaars.

De doorslaggevende factor bij de keuze voor een NIVEKO zwembad was niet alleen de hoge kwaliteit, maar ook de mogelijkheid om het aan te passen aan de wensen van het gezin.

De keuze viel op de Whisper-variant van het Advance overloopzwembad voor ongestoord genieten dankzij de volledig stille werking. Het zwembad vormt met zijn afmetingen van 8 x 3,9 x 1,5 m niet alleen een plaats voor ontspanning, maar ook voor actieve vrijetijdsbesteding. Het is uitgerust met een Modern-trap met een ruim ondiep gedeelte en een zes meter lange bank om heerlijk tot rust te komen. De elegante waterspuwer biedt een aangename massage van de nek- en schouderspieren, wat het algehele comfort nog verder verhoogt.
Dankzij de ingebouwde Fluvo-jetstream kunnen zowel beginnende als ervaren zwemmers genieten van actief zwemmen. De Aquadeck – PC Solar Metalic lamellen met solar-effect, die kunnen worden opgeborgen in de rollo-schacht, dragen bij aan de opwarming van het water.

Het zwembad wordt veelvuldig gebruikt door zowel de ouders als de drie kinderen, die er de hele week door genieten van waterplezier. En een van de kinderen leert momenteel zwemmen in het zwembad, wat voor het gezin een bijzonder prettige bijkomstigheid is.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;