Familie Albrecht

Een welkome verandering

Een welkome verandering

Op ongeveer een half uur rijden van Zürich ligt in het kanton Aargau het schilderachtige stadje Remetschwil, waar de familie Albrecht, tevreden eigenaars van een NIVEKO zwembad, woont. ‘We zijn dol op het waterelement in onze mooie tuin, onze oase van rust en ontspanning. Niets gaat eeuwig mee en daarom besloten we ons oude zwembad te vervangen door een volledig nieuw exemplaar. Dat kwam toevallig ter sprake en onze tuinman raadde ons het zwembadbedrijf Linz&Partner GmbH aan, dat ons ervan overtuigde dat NIVEKO precies is wat wij nodig hadden en het hele project vervolgens ten uitvoer bracht.’
Zwembadtype
Zwitserland
Trap
Trap Modern met plage
Kleur
Wit
De prachtige villa, gebouwd in futuristische architectonische stijl, is op zichzelf al een uniek stukje kunst, en de tuin met zwembad maken de overweldigende aanblik helemaal af. De grijze omlijsting geeft het witte NIVEKO Advance Whisper overloopzwembad een bijzondere flair en accentueert de lijnen van het terras op subtiele wijze.
 
Om het ontwerp van het zwembad te completeren, werden details zoals grijze steen op de treden en perfect verzonken roestvrijstalen inbouwelementen gebruikt. En om het minimalistische uiterlijk niet te verstoren, werd de lamellenafdekking ingenieus verborgen in een rolschacht. ‘Het was een zeer goede beslissing. We zijn bijzonder tevreden met het professionele verloop en de kwaliteit van het zwembad.’”
 

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;