Familie Hartmann

DE SCHOONHEID VAN DE EENVOUD

DE SCHOONHEID VAN DE EENVOUD

In de drukke wereld van vandaag is het belangrijk om tijd te vinden voor rust en ontspanning. Daarvoor gaat er niets boven een eigen zwembad, dat niet alleen verfrissing biedt, maar ook ideaal is om tot rust te komen en te relaxen.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap Modern met plage
Kleur
Wit
De familie Hartmann, die op het Duitse platteland woont, heeft een moderne woning met een fantastisch uitzicht op het omringende landschap. Het enige wat nog ontbrak in de tuin om de sfeer van ontspanning en harmonie te vervolmaken was een eigen zwembad. Voor de aanleg daarvan koos het gezin voor de NIVEKO profi partner Pool + Home GmbH, die deze taak met grote professionaliteit op zich nam.
De keuze van de familie Hartmann viel op een NIVEKO overloop Advance, dat uitstekend aansluit bij hun behoeften. De afmetingen van 9,0 x 3,5 x 1,5 meter staan garant voor aangename ontspanning, en de ingebouwde jet stream maakt ook fitnesszwemmen mogelijk. Alle inbouwelementen zijn gemaakt van roestvrij staal en worden door NIVEKO aangeboden binnen de premium lijn NIVEKO Plus. De lamellenafdekking is elegant verborgen in een rolschacht die zich buiten het zwembad bevindt en het oppervlak ervan dus niet verkleint. De afdekking zorgt ervoor dat er geen vuil in het zwembad komt, houdt de watertemperatuur op peil, gaat verdamping van het water tegen en vermindert daarmee de bedrijfskosten.

Sinds het moment dat het zwembad gebruiksklaar werd verklaard is het de favoriete plek van het hele gezin.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;