Familie H.

HARMONIE EN FUNCTIONALITEIT

HARMONIE EN FUNCTIONALITEIT

Omringd door de prachtige natuur in het hart van Zweden geniet de familie H. van haar nieuwe woning. Om het geheel helemaal perfect te maken, ontbrak er nog maar één ding: een zwembad als fantastische aanvulling op hun levensstijl.

Het elegante en moderne design van het nieuwe NIVEKO zwembad van het gezin is perfect geïntegreerd in het hele concept en vormt de sleutel tot onvergetelijke momenten van plezier en harmonie in familiekring. Een ideale manier om fijne herinneringen te creëren en de ruimte van de tuin volledig te benutten.
Zwembadtype
Zweden
Trap
Trap Modern
Kleur
Steengrijs
De elegante en moderne uitstraling van het zwembad onderstreept de algehele indruk perfect. Het gebruik van eersteklas materialen en de vakkundige afwerking staan garant voor bestendigheid en een lange levensduur.

Voor de installatie van hun zwembad koos het gezin voor het bedrijf Ellips pool, dat ze ontdekten op aanbeveling. De inzet, snelle reactie op vragen en bereidwilligheid om aan de unieke ideeën van het gezin te voldoen onderscheidden het bedrijf van de concurrentie. Ongeacht het moment van de dag was men altijd bereid om de ideeën en behoeften van de familie H. te bespreken en hun wensen te vervullen. Deze uitzonderlijke klantenservice en de gedegen kennis van de aangeboden producten maakten het bedrijf tot de ideale keuze voor de aanschaf van een NIVEKO zwembad.
Het gezin had een zeer concrete visie van hoe hun droomzwembad eruit moest zien: probleemloos elegant en effectief. Het zwembad met afmetingen van 9 x 3,7 x 1,5 is prachtig geïntegreerd in het algehele concept van het terras. Het gezin koos voor elementen als de Aquadeck PC Solar lamellen zwembadafdekking, die gebruikmaakt van zonne-energie om het water te verwarmen. Ook is het zwembad voorzien van een Rollo Beach met toegang tot het bad waarin de lamellen verborgen zitten, om een elegante, discrete toegang te creëren. De technologie bevindt zich in dit geval op een technologiepaneel.

Ellips Pool heeft nauw samengewerkt met de eigenaars om hun visie om te zetten in een modern zwembad dat uitstekend bij hun nieuwe huis past en harmonie en functionaliteit biedt.

Het hele proces van de levering tot de installatie verliep volgens de familie H. bijzonder soepel en probleemloos. Het NIVEKO zwembad heeft de verwachtingen van de eigenaars niet alleen vervuld, maar zelfs overtroffen. Het is een fantastische aanvulling op het huis geworden die voor ongeëvenaard genot en ontspanning zorgt.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;