NIVEKO Skimmer Invisible

Door de technologische innovaties zijn de zwembaden van NIVEKO de absolute wereldtop. De Skimmer Invisible is een originele oplossing die rechtstreeks door NIVEKO is ontwikkeld en die een geheel nieuwe dimensie geeft aan de skimmerzwembadervaring.

Onzichtbaar en professioneel

De Skimmer Invisible, die direct in de zwembadwand geplaatst is, laat u de maximale hoogte van het wateroppervlak bereiken.

Voor wie is het zwembad bedoeld?

Het strakke, letterlijk onzichtbare ontwerp van de Skimmer Invisible is precies wat u zoekt als het gaat om een elegante skimmeroplossing met maximaal gebruikscomfort.

Voor welke plaatsen is het zwembad geschikt?

De Skimmer Invisible is geschikt voor zowel buiten- als binneninstallatie.
De Invisible is een absoluut unieke oplossing voor de skimmeropening die direct in de zwembadwand is aangebracht. De Invisible biedt een stijlvol ontwerp dat zorgt voor een maximaal waterniveau en dat tegelijkertijd heel gemakkelijk te installeren en te onderhouden is.

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator
Familie H.
Omringd door de prachtige natuur in het hart van Zweden geniet de familie H. van haar nieuwe woning. Om het geheel helemaal perfect te maken, ontbrak er nog maar één ding: een zwembad als fantastische aanvulling op hun levensstijl.

Het elegante en moderne design van het nieuwe NIVEKO zwembad van het gezin is perfect geïntegreerd in het hele concept en vormt de sleutel tot onvergetelijke momenten van plezier en harmonie in familiekring. Een ideale manier om fijne herinneringen te creëren en de ruimte van de tuin volledig te benutten.
Type Skimmer Invisible
Zwembadtype Zweden
Partner Ellips Pool
project laten zien
Familie H.