INVISIBLE

Door de technologische innovaties zijn de zwembaden van NIVEKO de absolute wereldtop. De Skimmer Invisible is een originele oplossing die rechtstreeks door NIVEKO is ontwikkeld en die een geheel nieuwe dimensie geeft aan de skimmerzwembadervaring.

Onzichtbaar en professioneel

De Skimmer Invisible, die direct in de zwembadwand geplaatst is, laat u de maximale hoogte van het wateroppervlak bereiken.

Voor wie is het zwembad bedoeld?

Het strakke, letterlijk onzichtbare ontwerp van de Skimmer Invisible is precies wat u zoekt als het gaat om een elegante skimmeroplossing met maximaal gebruikscomfort.

Voor welke plaatsen is het zwembad geschikt?

De Skimmer Invisible is geschikt voor zowel buiten- als binneninstallatie.
De Invisible is een absoluut unieke oplossing voor de skimmeropening die direct in de zwembadwand is aangebracht. De Invisible biedt een stijlvol ontwerp dat zorgt voor een maximaal waterniveau en dat tegelijkertijd heel gemakkelijk te installeren en te onderhouden is.

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator
Familie P.
Deze prachtige villa is met veel oog voor detail ontworpen. Door een uitgekiende combinatie van materialen, vormen en kleuren ontstond een modern huis, dat elegantie uitstraalt en een comfortabele leefruimte biedt. Het NIVEKO zwembad tilt de villa bovendien naar een nieuw niveau van luxe. Het is perfect verbonden met de architectuur van het huis en is daarmee niet alleen een waterelement, maar ook een synoniem voor een volmaakte combinatie van elegantie en modern design.
Type INVISIBLE
Zwembadtype Nederland
Partner INTERHIVA B.V.
project laten zien
Familie P.