Familie Fust

EEN VOLMAAKTE OASE

EEN VOLMAAKTE OASE

Toen de familie Fust overwoog een zwembad aan te schaffen, was het de bedoeling dat het een mooie aanvulling op hun tuin zou worden, een plek om heerlijk te kunnen ontspannen zonder daarvoor op pad te hoeven. Al hun verwachtingen werden uiteindelijk vervuld door een zwembad van NIVEKO. Hun tuin vormt nu een volmaakte oase, waar ze kunnen ontspannen en genieten van sportieve activiteiten, en dat alles bij hun eigen huis.
Zwembadtype
Zwitserland
Trap
Trap Modern
Kleur
Asgrijs
Tijdens een onderzoek van de zwembadmarkt, dat de heer Fust samen met zijn tuinarchitect zeer zorgvuldig uitvoerde, viel zijn keuze op een zwembad van NIVEKO, en wel om meerdere redenen. De belangrijkste daarvan waren de individuele uitvoeringsmogelijkheden en de gebruikmaking van perfecte technologieën en hoogwaardige materialen. De zwembaden worden gemaakt van High-Tech Polymer en doordat het materiaal volledig gekleurd wordt, vervaagt de kleur in de loop van de tijd niet. Voor de installatie van het zwembad koos het gezin voor het bedrijf BERRY POOL, dat kan bogen op vele positieve recensies. Ook de nuttige tips van de eigenaar van het bedrijf gaven aan dat dit een juiste keuze was. Het gezin kwam met een concrete voorstelling van hoe het zwembad eruit moest zien om binnen het concept van de tuin te passen.
Het inmiddels geïnstalleerde zwembad is gelegen in een prachtige tuin te midden van de Zwitserse bergen, wat het zwemmen tot een onvergetelijke ervaring maakt. Samen met het huis vormt het zwembad één esthetisch geheel. Met zijn afmetingen van 13 x 3,00 x 1,46 m is het bad ideaal voor verfrissing in de zomer én om baantjes in te trekken. De Trap Modern waar het gezin voor koos, is een veel gevraagde en praktische toegang tot het zwembad. De lamellenafdekking is verborgen in een rollo-schacht, die een combinatie vormt van een designelement en efficiënt gebruik van waterverwarming m.b.v. zonnepanelen en vermindering van waterverdamping. Door deze combinatie van modern design en praktisch gebruik vormt het concept een volledig harmonieus geheel. Het gezin kijkt in volle tevredenheid terug op het verloop van het hele proces. Elke stap ervan verliep zonder problemen en toen ze het zwembad voor het eerst met eigen ogen zagen, waren ze diep onder de indruk. Het nieuwe zwembad is het middelpunt van de tuin geworden en vormt een ideale plaats voor rust en ontspanning.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;