Dhr. Müller

Een stilleven in de tuin

Een stilleven in de tuin

Thuis genieten van mooie zomerdagen, ontspannen en nieuwe energie opdoen. In conditie blijven, sporten en zich fit voelen. Zonnen op een ligstoel, een koel drankje drinken en een goed boek lezen. Dat zijn enkele redenen waarom dhr. Müller en zijn gezin voor een eigen zwembad kozen.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap Modern
Kleur
Wit
Dit verhaal van een nieuw zwembad begon ermee dat dhr. Müller enthousiast raakte over een advertentie voor NIVEKO zwembaden en contact opnam met de dichtstbijzijnde NIVEKO Profi Partner, het bedrijf Pro Pool. Dankzij de vriendelijke en zeer professionele benadering van dit bedrijf liep de samenwerking vanaf het begin op rolletjes. De expertise van de partner speelde dan ook een belangrijke rol bij de vormgeving van het uiteindelijke product.
Dhr. Müller stelde zijn eigen visie aan Pro Pool voor en werkte samen met de verkoper aan de uitvoering ervan. De keuze viel uiteindelijk op het type Skimmer Invisible met een afmeting van 8,0 x 2,4 x 1,4 m, die het zuivere design van een in de zwembadwand verzonken skimmer combineert met praktisch dagelijks gebruik. Dankzij de tegenstroom uit de premium lijn NIVEKO Plus kan het hele gezin genieten van regelmatig conditiezwemmen. De witte kleur van het zwembad en de inbouwtrap van het type Modern past prachtig bij het huis en geeft het hele concept een luchtig tintje. De visie van dhr. Müller werd zo waargemaakt tot de laatste druppel.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;