Dhr. Smith

JEZELF PLEZIER GUNNEN

JEZELF PLEZIER GUNNEN

Het in originele Engelse stijl gebouwde huis van het jonge gezin Smith is gelegen in de prachtige natuur van de regio Oxfordshire. ‘Toen ik klein was, hadden we thuis een zwembad waar mijn zus en ik een hoop plezier beleefden. Datzelfde wilde ik ook voor mijn kinderen.’
Zwembadtype
Groot Brittanië
Trap
Trap over de volle breedte
Kleur
Asgrijs

Ik koos voor een zwembad uit één stuk, omdat de ruimte die we in de tuin voorzien hadden voor het zwembad niet erg groot is. Ik heb de opties van meerdere fabrikanten bekeken, maar raakte direct in de ban van de eenvoud, het design en de stijl van de zwembaden van NIVEKO op hun website, die dezelfde kwaliteiten uitstraalt.

 

In het begin heb ik contact opgenomen met verschillende NIVEKO dealers in ons land, en vooral Lewis van HTP was ongelooflijk behulpzaam en begreep wat mijn wensen waren. De aanschaf van een zwembad is een beslissing die je niet zomaar neemt, en met zijn geduld en ondersteuning heeft hij me erg geholpen. Ik heb zelf onderzoek gedaan om een specifieke voorstelling te krijgen van het soort zwembad dat ik wilde kopen. Na overleg met Lewis hebben we gekozen voor een NIVEKO Skimmer Invisible zwembad, dat met zijn unieke ontwerp een minimalistische overgang tussen de zwembadwand en de waterafvoer creëert.

Het zwembad werd precies op het afgesproken moment en in perfecte staat geleverd. We zijn razend enthousiast over ons NIVEKO zwembad en zijn erg blij dat we voor NIVEKO hebben gekozen en niet voor een klassiek betonnen zwembad. Vanaf het begin was ik diep onder de indruk – toen ik het zwembad uitkoos, tijdens de levering en installatie, toen het zwembad op een heel eenvoudige manier werd aangesloten op de technologische schacht, en nu van het heerlijk aanvoelende gladde oppervlak als ik in het zwembad zwem. Graag bevelen wij NIVEKO en hun handelspartner HTP van harte bij iedereen aan.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;