Dhr. Cloesmeijer

MAXIMALE MOGELIJKHEDEN

MAXIMALE MOGELIJKHEDEN

NIVEKO zwembaden zijn uniek om hun onbeperkte mogelijkheden, die klanten een volkomen individueel product bieden. Zo is elke configuratie een afspiegeling van de visie en het karakter van de eigenaar – van de afmetingen van het zwembad en de kleurkeuze tot de inbouw en het type trap waar het zwembad mee wordt uitgerust. Het project voor dhr. Cloesmeijer in Nederland is een geweldig voorbeeld van de mate waarin NIVEKO zwembaden gepersonaliseerd kunnen worden.
Zwembadtype
Nederland
Trap
Binnenhoektrap hoekig
Kleur
Wit

De heer Cloesmeijer wilde in plaats van zijn oude betonnen zwembad een modern type aanschaffen en alle mogelijkheden die een dergelijk project biedt ten volle benutten. Aqua Solar Limburg heeft een uitstekende reputatie in de regio, vandaar dat de keuze voor samenwerking op dit bedrijf viel. De heer Cloesmeijer had een nauwkeurige voorstelling van hoe het zwembad eruit moest zien en gaf die weer in een technische tekening, die hij samen met de Nederlandse NIVEKO Profi partner verder uitwerkte.

De zeer specifieke afmetingen van het zwembad (9,717 x 4,91 m x 1,5 m) geven al aan dat het een uniek project betreft dat de wens van de klant tot op de centimeter nauwkeurig weerspiegelt. Niet alleen de afmetingen zijn echter uniek voor dit project. Ook de bijzondere trap, die bestaat uit verschillende elementen die samen een origineel geheel vormen, verdient de aandacht.
De regel dat een NIVEKO zwembad altijd uniek is, wordt door dit project volledig bevestigd. De producten uit de exclusieve NIVEKO Plus serie worden aangevuld met unieke elementen – tot in de puntjes uitgewerkte roestvrijstalen componenten weerspiegelen de uitgebreide mogelijkheden die NIVEKO zwembaden bieden. De zuig- en recirculatiemondstukken, de verlichting en de jetstream zorgen voor functionaliteit en praktische bruikbaarheid en tillen tegelijkertijd de stijl van het project naar een nieuw niveau. De heer Cloesmeijer kan bogen op een zwembad dat nergens anders te vinden is.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;