Familie Vleeshouwers

PLEZIER VOOR ALLE GENERATIES

PLEZIER VOOR ALLE GENERATIES

De wens om meer tijd met dierbaren door te brengen, nieuwe herinneringen te creëren en bij te komen van het leven van alledag is voor veel mensen een reden om een eigen zwembad aan te schaffen. Een zwembad dat een ontmoetingsplek wordt voor alle generaties – grootouders en hun kinderen en kleinkinderen. Dat geldt ook voor het echtpaar Vleeshouwers, dat al 6 achterkleinkinderen heeft en bij wie het zwembad dus letterlijk tot de laatste druppel wordt gebruikt.

Zwembadtype
Nederland
Trap
Trap Modern
Kleur
Steengrijs
De tot in de puntjes uitgedachte tuin met het zwembad omringd door ligstoelen en ernaast een tuinhuisje vormen een prachtig geheel. Ook het toegepaste kleurenpalet draagt daartoe bij – het zwembad en de omringende tegels zijn grijs en passen uitstekend bij het donkere dak van het tuinhuisje en het stijlvolle toegangshek. Een kennis raadde het echtpaar aan om contact op te nemen met NIVEKO Profi Partner Mari Wanssum BV. De vriendelijke en professionele benadering van Marc Pijpers zorgde voor absolute tevredenheid met het eindresultaat.
Kwaliteit en een milieuvriendelijk gebruik waren de belangrijkste keuzecriteria van het echtpaar. Het gekozen Skimmer Invisible zwembad is een uitstekende combinatie van exclusief design en praktisch gebruik. Dankzij de afmetingen van 9,0 x 3,6 x 1,4 m kan de hele familie tegelijk van het water genieten. De waterfontein aan de zijwand van het tuinhuisje maakt het zwembad bovendien extra bijzonder. De belangrijkste maatstaf voor het succes van het hele project is het plezier van de hele familie en de kleinkinderen, die bij elk bezoek aan opa en oma met volle teugen van het zwembad genieten.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;