Dhr. Lohmann

EEN GEZINSPARADIJS

EEN GEZINSPARADIJS

Een eigen zwembad staat niet alleen voor plezier en ontspanning, maar ook voor een plaats om gezamenlijke herinneringen te creëren en quality time door te brengen met familie en vrienden. Het besluit van dhr. Lohmann om een zwembad aan te schaffen was ingegeven door verschillende factoren: de liefde van zijn kinderen voor watersport, zijn eigen interesse in sport en zwemmen en het hoge ontspannings- en recreatiepotentieel dat een zwembad biedt.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap Modern
Kleur
Steengrijs
Het materiaal waarvan NIVEKO zwembaden worden gemaakt was voor dhr. Lohmann uiteindelijk doorslaggevend in zijn keuze. High-Tech Polymer is een speciaal voor zwembaddoeleinden aangepast materiaal dat verschillende essentiële voordelen biedt. Het materiaal is zeer goed bestand tegen uv-straling en ook tegen de negatieve invloed van chloor, zowel op de kleur als op het materiaal zelf. Ook de mogelijkheid van een individueel product op maat en de prijs-kwaliteitverhouding speelden een grote rol. En ten slotte was ook het vakkundige advies van het bedrijf Sommerpool van belang.

Dhr. Lohmann wendde zich tot deze NIVEKO profi partner op aanraden van zijn buren; hun positieve ervaring met Sommerpool had een grote impact op zijn keuze.
Wat het ontwerp van het zwembad betreft had dhr. Lohmann een duidelijke voorstelling, die tot in de puntjes werd uitgewerkt. Het grijze Skimmer Invisible zwembad met zijn afmetingen van 11,2 x 3 x 1,42 is prachtig geïntegreerd in een iets overhangend terras, dat naadloos aansluit op het terras rondom de woning. Het zwembad is voorzien van Aquadeck PC Metallic Solar lamellen, die zijn verborgen in de Rollo beach met toegang tot het zwembad. Alle inbouwelementen zijn van roestvrij staal en verzonken in het zwembad zelf, wat het bad een vleugje luxe meegeeft.

De levering verliep zonder problemen en het zwembad en de kwaliteit ervan voldoen volledig aan de verwachtingen van dhr. Lohmann. Voor hemzelf en zijn hele gezin is het bad een bron van veel plezier.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;