Familie Grenaae

Een symfonie van elegantie

Een symfonie van elegantie

De moderne woning van het gezin werd met veel oog voor detail ontworpen. Een uitgekiende combinatie van materialen, vormen en kleuren resulteerde in een elegant huis dat een praktische en comfortabele setting voor het leven van het gezin biedt. De keuze van een NIVEKO-zwembad voor dit project was een schot in de roos – in de bedrijfsfilosofie van NIVEKO staan de individualiteit van elke klant en de aansluiting van het product bij de visie van de klant immers centraal. 
Zwembadtype
Denemarken
Trap
Trap over de volle breedte
Kleur
Wit
Het zwembadtype Skimmer Invisible was in dit geval een optimale keuze vanwege de combinatie van stijl en dagelijkse bruikbaarheid. Het unieke design van de skimmergaten in de wand zelf levert een praktisch en tegelijkertijd mooi element op – de strakke lijnen van het zwembad worden hierdoor nergens verstoord door frames. De fantastisch gekozen witte kleur van het zwembad vormt bovendien een prachtige aanvulling op het kleurenpalet van het huis, dat varieert van wit en beige tot donkerbruin.
Het zwembad is geplaatst in een lichte helling die aansluit op het terras rond het huis. Daardoor voelt het aan als een natuurlijk onderdeel van het hele project. Het echtpaar is bijzonder tevreden met de gekozen afmetingen van 8,4 x 3,6 x 1,5 m, evenals met de klassieke trap over de gehele breedte van het zwembad.

Het echtpaar Grenaae was oorspronkelijk vooral op zoek naar een zwembad voor de kinderen en hun vriendjes, maar maakt er uiteindelijk zelf ook zo veel mogelijk gebruik van. Zo voldoet het project perfect aan de visie van de klant – het innovatieve en tegelijkertijd zeer functionele ontwerp van het Skimmer Invisible-zwembad maakt iedereen blij.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;