Dhr. Fischer

OMRINGD DOOR NATUUR

OMRINGD DOOR NATUUR

De trend van milieuvriendelijk wonen is in opmars, en dat is geen wonder. De combinatie van natuurlijke elementen met een esthetisch doordachte woning, tuin en zwembad zorgt voor een prettige sfeer voor het dagelijks leven. In deze visie speelt een zwembad van NIVEKO een sleutelrol.
Zwembadtype
Zwitserland
Trap
Trap Modern
Kleur
Steengrijs

Dhr. Fischer wilde zijn tuin verrijken met een zwembad om echt in te kunnen zwemmen. Na vakkundig advies te hebben ingewonnen viel zijn keuze op NIVEKO, en wel om een aantal doorslaggevende redenen. Dankzij de productie op maat was een unieke configuratie van een zwembad van 12 x 3,0 x 1,35 m mogelijk, ideale afmetingen voor conditiezwemmen. Het bijzonder elegante design van het overloopzwembad Evolution met zijn onopvallende zwembadrand past uitstekend in het organische totaalconcept. Ook de kleurkeuze speelde een belangrijke rol – het moderne grijs kleurt prachtig bij de tuin.

Het gekozen overloopzwembad is een perfect voorbeeld van de mogelijkheden die klanten in hun configuratie kunnen opnemen. De stille variant van het overloopzwembad Evolution met de aanduiding Whisper zorgt dankzij het unieke productieproces voor een absoluut stille werking en daarmee voor ongestoord zwemmen. De ingebouwde tegenstroom biedt maximaal sportplezier voor zowel beginners als ervaren zwemmers.

De tegenstroom, verlichting en inspuiters werden gekozen uit de premium lijn NIVEKO PLUS, die garant staat voor een uiterst zorgvuldige productie en hoogwaardig roestvrij staal. Het energieverbruik van het zwembad wordt zo laag mogelijk gehouden doordat het water mede wordt verwarmd door de Rollo Solar Melichar zonnelamellen.

De samenwerking met NIVEKO partner Renggli verliep vlekkeloos. Van de eerste communicatie over het project tot de installatie zelf, alles verliep vlot, duidelijk en professioneel. Hoewel dhr. Fischer aanvankelijk ook met andere bedrijven communiceerde, bleek het bedrijf Renggli onder leiding van dhr. Mühlbach al snel de beste keuze te zijn. Hierdoor is het project volledig volgens de visie van de nieuwe eigenaar gerealiseerd. Het grijze overloopzwembad Evolution met trap Modern is een echte eyecatcher in de tuin en harmoniseert prachtig met de met hout beklede gevel van het huis. Ook het zwembad zelf wordt omringd door hout in de vorm van een terras om op te ontspannen en te zonnen. Zo worden de nieuwe eigenaars thuis volledig omringd door natuur.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;