UNDERFLOW

De rand van het zwembad is onopvallend verborgen onder het omliggende terras en vormt daarmee een uniek geheel, waarbij een originele technische verwerking met een opvallend ontwerp samengaat.

Onzichtbare overlooprand

De nieuwste overloopoplossing uit de stal van NIVEKO combineert het beste van een overloop- en een skimmerbad. De overlooprand die onder het omliggende terras verborgen is beperkt het waterverlies tot een minimum. Daarbij behoudt de Underflow het unieke ontwerp dat kenmerkend is voor overloopzwembaden.

Voor wie is het zwembad bedoeld?

Als u ten volle met familie en vrienden van het zwembad wilt genieten, maar tegelijkertijd een exclusieve oplossing wilt zonder compromissen te moeten sluiten, dan is de Underflow precies wat u wenst.

Voor welke plaatsen is het zwembad geschikt?

Het NIVEKO overloopzwembad Underflow is voor iedereen die een zwembad in de tuin wil hebben dat omgeven moet worden door een houten terras, tegels in een groot formaat of planken van WPC. De Underflow is namelijk specifiek voor dit type installatie ontworpen.
De Underflow is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment van overloopzwembaden. De unieke technische karakteristieken en het design, beide exclusief door NIVEKO ontwikkeld, zijn een goed voorbeeld van onze capaciteiten.

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator
Familie Lange
De oude kuurstad Wiesbaden op de rechteroever van de Rijn is een prachtige plaats voor een rustig gezinsleven. De familie Lange woont hier in een eengezinswoning, waar ze het laatste stukje uit de puzzel van een droomleven aan toe besloten te voegen – een eigen zwembad.
Type UNDERFLOW
Zwembadtype Duitsland
Partner Pro Pool
project laten zien
Familie Lange