INFINITY

Een van de bekendste zwembadtypes, nauwkeurig verfijnd en aangevuld met typische NIVEKO-details – dat is het overloopzwembad Infinity. Uw uitzicht vanuit het zwembad zal nooit meer hetzelfde zijn.

Een vleugje oneindigheid

Het overloopzwembad Infinity onthult de werkelijke kracht van de op maat gemaakte zwembaden van NIVEKO. Voor de rand van de Infinity kunt u een keuze maken uit drie tinten natuurlijk graniet. De eigenlijke wand van de Infinity kan dan steunen op één, twee of drie wanden. Zowel aan de lange als de korte kant, kan gebruik gemaakt worden van de overlooprand Advance of een skimmerwand.

Voor wie is het zwembad bedoeld?

Het NIVEKO Infinity overloopzwembad is de beste keuze voor zij die van een zwembad een complexe ervaring verwachten. De aanblik van het stijlvolle zwembad vanuit de omgeving, maar ook het uitzicht vanuit het zwembad zelf zal alle liefhebbers van ontspanning en rust in verrukking brengen.

Voor welke plaatsen is het zwembad geschikt?

Het overloopzwembad Infinity is ontworpen voor buiteninstallatie. Zo kunt u ten volle genieten van het uitzicht over de onzichtbare rand van het zwembad.
Laat uw fantasie de vrije loop en combineer de Infinity met de overlooprand Advance of met skimmerwanden. Het overloopzwembad Infinity is een uitstekende keuze voor installatie in glooiend terrein, van waaruit het u een onvergetelijk uitzicht biedt.

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator