Familie Coen

In het teken van blauw en groen

In het teken van blauw en groen

Natuurlijke kleuren kunnen voor de mooiste creaties zorgen. De combinatie van blauwe lucht weerspiegelt in het wateroppervlak van een zwembad omgeven door groen bevestigt dat schoonheid in eenvoud zit. De familie Coen kan dagelijks van deze aanblik genieten – hun tuin met NIVEKO zwembad is een bron van ontspanning en plezier voor het hele gezin.
Zwembadtype
België
Trap
Trap Modern
Kleur
Steengrijs
Het gezin met twee kinderen leidt een actief leven. Zwemmen is een van hun favoriete sporten en het idee om een eigen zwembad aan te schaffen en daarbij ook de hele tuin aan te pakken lag dan ook voor de hand. De mogelijkheid om meer tijd samen door te brengen, te ontspannen en tegelijkertijd iets voor je gezondheid te doen is een ideale manier om het aangename met het nuttige te verenigen.

De familie Coen had weinig ervaring op het gebied van zwembaden en vormde zich daarom een mening na een marktonderzoek op het internet. Ze benaderden meerdere bedrijven en Ken De Vos, die volledige tuinoplossingen inclusief een NIVEKO zwembad biedt, werd een duidelijke keuze. Ook zijn warme persoonlijke benadering en enthousiasme voor de zaak in combinatie met gedegen kennis van de technische kant van het project speelden een grote rol.   
De praktische oplossing van het Skimmer Top Level zwembad is een uitstekende keuze voor klanten die de voorkeur geven aan een standaardoplossing, waarbij in dit geval de grijze kleur uitstekend past bij het kleurenpalet van de omringende architectuur en terras. De lengte van 9 m is voldoende voor de wateractiviteiten waar het gezin van houdt. Een van de wensen was ook een niet al te opvallende trap, die de NIVEKO Modern trap zonder meer vervult. De strakke lijnen zijn een karakteristiek kenmerk van de zwembaden van NIVEKO, dat het gezin zeer op prijs stelde.

De familie Coen geniet elke dag met volle teugen van hun nieuwe zwembad. De levering en installatie waren ook voor de buren een heel spektakel. Zoals de familie Coen zelf zegt: Er is niets beters dan een verfrissende duik in je eigen zwembad te nemen!

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;