Familie P.

EEN STIJLVOLLE ONTSPANNINGSRUIMTE

EEN STIJLVOLLE ONTSPANNINGS-
RUIMTE

Deze prachtige villa is met veel oog voor detail ontworpen. Door een uitgekiende combinatie van materialen, vormen en kleuren ontstond een modern huis, dat elegantie uitstraalt en een comfortabele leefruimte biedt. Het NIVEKO zwembad tilt de villa bovendien naar een nieuw niveau van luxe. Het is perfect verbonden met de architectuur van het huis en is daarmee niet alleen een waterelement, maar ook een synoniem voor een volmaakte combinatie van elegantie en modern design.
Zwembadtype
Nederland
Trap
Trap Modern
Kleur
Asgrijs
De eigenaars van het huis kozen het bedrijf Interhiva voor hun project, een Nederlandse NIVEKO profi partner met uitgebreide, jarenlange ervaring op dit gebied. NIVEKO staat garant voor al zijn profi partners en terecht, zoals ook dit project aantoont. Interhiva bood optimale begeleiding en de installatie van het zwembad verliep dan ook vlekkeloos.

Het gekozen Skimmer Invisible zwembad met afmetingen van 10,7 x 3,7 x 1,5 m biedt ideale ruimte voor verfrissing en ontspanning. De asgrijze kleur geeft het zwembad een verfijnde uitstraling die harmonieus in de omgeving past. Het zwembad is voorzien van een PC Solar Aquadeck lamellen afdekking, die voor een energiezuinig gebruik zorgt. De lamellen afdekking is effectief verborgen in een Rollo Beach met toegang tot het bad.
Het luxueuze buitenmeubilair is het laatste detail dat het topontwerp van deze villa completeert. Het past uitstekend bij de architectuur van de woning en creëert bovendien een sfeer van eindeloos welzijn. Zo is deze buitenruimte een fantastische plaats voor ontspanning en rust geworden.

Dit project maakte deel uit van het tijdschrift The Art of Living en de foto's zijn gemaakt door fotograaf Jaro van Meerten.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;