Dhr. B.

Plezier voor kinderen én volwassenen

Plezier voor kinderen én volwassenen

Ik was oorspronkelijk niet van plan een zwembad aan te schaffen, maar werd overtuigd door mijn kinderen. Een zwembad was al langer hun grote wens en ik besloot die te vervullen.
Zwembadtype
Luxemburg
Trap
Trap over de volle breedte
Kleur
Wit
Het bedrijf Instal-Fit heeft een erg goede reputatie in Luxemburg en daarom besloten we hen te benaderen. In het begin had ik geen specifieke voorstelling van hoe het zwembad eruit moest zien. Daarom was ik erg blij met de bereidheid waarmee men het hele project met mij doornam en mij over het merk NIVEKO vertelde. Vanaf dat moment wist ik dat dit voor mij de juiste keuze was.
Ik wist niet veel van op maat gemaakte zwembaden en was erg verrast over het brede aanbod en de configuratiemogelijkheden van de NIVEKO zwembaden. Uiteindelijk is er in samenspraak met het bedrijf Instal-Fit een zeer bijzonder project samengesteld. Het overloopzwembad Evolution past prachtig bij het omringende terras met zitgelegenheid. Ook wilden we een bodem met verschillende dieptes en roestvrijstalen NIVEKO Plus inbouwelementen, die de algehele indruk van het zwembad prachtig afmaken. Hoewel we het zwembad vooral vanwege de kinderen hebben gekocht, genieten we er allemaal van.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;