TOP LEVEL

Onze werkwijzen en oplossingen die zich door de jaren heen bewezen hebben, bieden zekerheid die gekoppeld is aan een hoge uitvoeringskwaliteit. De Skimmer Top Level is een klassiek zwembad in optima forma.

Een topzwembad voor een topervaring

Een basistype skimmerzwembad, waarbij zekerheid voorop staat. U hebt de keuze uit een verzonken en niet-verzonken variant in de zwembadwand, waarvan de hoogte van het waterniveau afhangt. Het skimmerbad zelf is verkrijgbaar in een standaard kunststofvariant en in een exclusieve roestvrij staalvariant.

Voor wie is het zwembad bedoeld?

Als u op zoek bent naar een klassiek skimmerzwembad, dan is Top Level de beste keuze voor u. Een consciëntieus ontwikkeld concept, geperfectioneerd in elk aspect en verrijkt door jarenlange ervaring die is opgedaan in de werkplaats van NIVEKA.

Voor welke plaatsen is het zwembad geschikt?

De Skimmer Invisible is geschikt voor zowel buiten- als binneninstallatie.
Het uitzonderlijk hoog liggende wateroppervlak staat dankzij de slim skimmer garant voor minimaal waterverlies bij waterpret.

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator
Dhr. Murphy
De familie Murphy heeft in een pittoresk dorpje in de regio Cotswolds een prachtig huis gerenoveerd. Wat daarbij niet mocht ontbreken, was een overdekt zwembad dat op het huis aan zou sluiten voor extra comfort. We wilden vooral graag een zwembad om onze conditie op peil te houden, omdat we al met pensioen zijn.
Type TOP LEVEL
Zwembadtype Groot Brittanië
Partner HTP Group Ltd
project laten zien
Dhr. Murphy