Familie Meegdenburg

ZWEMMEN IN EIGEN TUIN

ZWEMMEN IN EIGEN TUIN

De aanschaf van een eigen zwembad heeft alleen maar voordelen. Niet alleen kun je op elk moment onbeperkt zwemmen of ontspannen, maar ook heb je thuis veel meer privacy en comfort.
Zwembadtype
Nederland
Trap
Trap Modern met plage
Kleur
Wit
De familie Meegdenburg is gek op zwemmen. Direct na de aankoop van hun nieuwe huis schaften ze ook hun droomzwembad aan. Het bedrijf Interhiva B.V., dat een NIVEKO Profi Partner is, vonden ze op internet. Hoewel ze meerdere zwembadbedrijven benaderden, maakte Interhiva B.V. al vanaf het begin de beste indruk. Alle vragen van het gezin werden duidelijk beantwoord en het hele proces, van de planning tot en met de realisatie, verliep bijzonder professioneel. Nog een belangrijke factor voor het gezin was dat het bedrijf bij hen in de buurt gevestigd is.
Het nieuwe zwembad van de familie Meegdenburg voldoet aan alle verwachtingen. Ze waren meteen enthousiast over het moderne design en de professionele installatie. Het zwembad is gemaakt van het hoogwaardige materiaal High Tech Polymer, dat garant staat voor een lange levensduur en bestendigheid tegen weersinvloeden. De royale afmetingen van 11,0 x 3,7 x 1,5 m zijn ideaal voor zwemmen en andere activiteiten in en op het water. Daarom zwemmen de gezinsleden vrijwel iedere dag. Het zwembad is bovendien ook uitgerust met zonnepanelen, die de watertemperatuur op peil helpen houden, verdamping tegengaan en de verwarmingskosten verminderen. Dat is een groot pluspunt voor het gezin, omdat ze zo ook op koelere dagen van het zwembad kunnen genieten.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;