Familie Horn

De schoonheid van de eenvoud

De schoonheid van de eenvoud

De aanschaf van een eigen zwembad is een belangrijke stap die niet overhaast mag worden. Veel klanten gaan af op advies van kennissen en aanbevelingen voor een specifiek product. Dat geldt ook voor de familie Horn, die op aanraden van een goede vriend contact opnam met de Duitse NIVEKO Profi Partner Pro Pool.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap Modern met plage
Kleur
Steengrijs
Het hele keuzeproces van de familie Horn nam ongeveer 3-4 jaar in beslag, waarvan twee jaar in contact met het bedrijf Pro Pool. Het algehele concept van het merk NIVEKO, evenals de mogelijkheid om hoogwaardige inbouwelementen in te bedden die garant staan voor een lange levensduur, spraken duidelijk voor de keuze van een NIVEKO zwembad. De familie Horn had de mogelijkheid om met eigen ogen een al geïnstalleerd NIVEKO zwembad te bekijken, wat hen definitief overtuigde.

Gezien de grijswitte kleurstelling van het huis en zijn omgeving was een grijs zwembad de beste optie. Voor de overloopgoot van het type Multi viel de keuze op grijze inzetsteen, die de familie zelf kocht. Het zwembad van 10 x 3,6 x 1,5 m werd ingebed in de door een tuinarchitect ontworpen tuin. Als toegang tot het zwembad koos het gezin voor een Modern trap met ondiep voorgedeelte.  
De levering en installatie van het zwembad door Pro Pool verliep naar verwachting zeer soepel. Het eigen zwembad biedt ruimte voor ontspanning en actief vermaak en geeft de tuin bovendien een uitzonderlijk tintje. De persoonlijke stijl, de grijze kleur die mooi aansluit bij de omgeving en de traditioneel hoge kwaliteit van het NIVEKO zwembad hebben perfect aan de verwachtingen van het gezin voldaan.
 

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;