MULTI

Eenvoud en functionaliteit vormen samen een praktische oplossing die alledaags plezier biedt in combinatie met eenvoudig onderhoud – de Multi is overal goed in.

Schoonheid door eenvoud

De Multi is een bijzonder populaire optie voor iedereen die tot in het kleinste detail met de zwembadinstellingen wil spelen. De jarenlange traditie van een handmatige productie en een ruim scala aan configuratiemogelijkheden worden in het oppervlak van de Multi weerspiegeld.

Voor wie is het zwembad bedoeld?

Het Overloop Multi bad wordt dankzij het gebruik van een PVC-rooster, dat in meerdere kleurtinten verkrijgbaar is, een ideaal zwembad voor het gezin om er waterspelletjes in te doen. Bovendien kan het PVC-rooster eenvoudig worden vervangen door natuurlijk graniet, waardoor de Multi qua ontwerp een harmonieus zwembad is met een vleugje luxe.

Voor welke plaatsen is het zwembad geschikt?

Multi is echt een multifunctionele oplossing – het bad past in de tuin van het huis, maar is ook geschikt voor installatie in het interieur of als openbaar zwembad.
De overloopgoot kan worden gevuld met een PVC-rooster of met natuursteen – dat hangt uitsluitend af van uw voorkeur. De Multi wordt gekenmerkt door bijzonder eenvoudig onderhoud en een simpele bediening. Bovendien is dit bad het enige type dat ook beschikbaar is als zelfdragende constructie.

nPooL Planner

Zwembadconfigurator nPool Planner wijst u de weg naar nieuwe belevenissen

zwembadconfigurator
Dhr. Kroon
Het besluit om een eigen zwembad aan te schaffen was voor ons om meerdere redenen belangrijk. We wilden in alle privacy kunnen ontspannen bij een zwembad en ongestoord kunnen genieten. Omdat we kinderen hebben is het voor ons ook belangrijk dat zij genoeg beweging hebben.
Type MULTI
Zwembadtype Nederland
Partner Interhiva
project laten zien
Dhr. Kroon