Familie Lange

Lifestyle op de eerste plaats

Lifestyle op de eerste plaats

De oude kuurstad Wiesbaden op de rechteroever van de Rijn is een prachtige plaats voor een rustig gezinsleven. De familie Lange woont hier in een eengezinswoning, waar ze het laatste stukje uit de puzzel van een droomleven aan toe besloten te voegen – een eigen zwembad.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap Modern met plage
Kleur
Steengrijs
Op aanraden van kennissen wendde de familie Lange zich tot het bedrijf Pro Pool, die ruime ervaring heeft met de installatie van NIVEKO zwembaden. Een groot voordeel van NIVEKO zwembaden zijn de uitgebreide configuratiemogelijkheden, die de familie Lange ten volle heeft benut. Hun keuze viel op het unieke type Overflow Underflow met een grootte van 10 x 2,5 x 1,5 m.

Het houten terras om het zwembad heen biedt voldoende ruimte voor zowel waterplezier voor kinderen als gezellige avonden met vrienden. Doordat de overlooprand van het Underflow zwembad verborgen is onder het terras, is dit een ideale variant die waterbesparend werkt tijdens het zwemmen, maar wel het uitzonderlijke overloopdesign biedt.
Het ecologische aspect van de NIVEKO filosofie wordt hier versterkt door verschillende elementen – een modern zwembad omringd door een houten terras tot waar het oog reikt, bloeiende struiken en een stilleven van bomen. Het hele project onderstreept op prachtige wijze deze moderne manier van denken in harmonie met de natuur. De familie Lange heeft het zwembad nu sinds een jaar, brengt er alle vrije tijd door en is erg blij met de aanschaf ervan. Dankzij de service van Pro Pool brengt het zwembad niet de minste zorg met zich mee, maar levert het uitsluitend plezier en onvergetelijke momenten.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;