Familie Ahmann

Water is onlosmakelijk met ons gezin verbonden.

Water is onlosmakelijk met ons gezin verbonden.
 

De zomer staat voor ons synoniem aan water, het zwembad en de tijd die we erin doorbrengen. Ik weet niet eens meer wanneer we ons eerste zwembad aanschaften, in ieder geval al heel wat jaar geleden en uiteraard zijn sindsdien ook onze wensen veranderd. Het zwembad bezorgde ons veel plezier, maar ook terugkerende problemen met de waterkwaliteit. Algen, aanslag, vuil van bomen, zand en de lage watertemperatuur hielden ons voortdurend bezig.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap Modern met plage
Kleur
Steengrijs
Omdat onze kleine kinderen inmiddels konden zwemmen en vaak met hun vriendjes in onze tuin speelden, besloten we een groter zwembad te kopen met onderhoudsvrije technologie die de zorg voor de waterkwaliteit van ons over zou nemen. Eerst overwogen we een vijver, maar omdat we het zwembad in de loop van het jaar zo lang mogelijk wilden kunnen gebruiken, besloten we voor een verwarmd zwembad te gaan om zo de zomer te verlengen.

We hadden geen idee wat de markt te bieden had en begonnen daarom op internet naar mogelijkheden te zoeken. Die bleken legio te zijn. Het was niet eenvoudig om wijs te worden uit het brede palet van zwembaden, omdat we nu eenmaal geen experts zijn. We wilden simpelweg een zwembad om plezier van te hebben. Een van de assortimenten die ons aanspraken, was dat van Niveko.  
Bij het kiezen van een leverancier hadden we één belangrijke voorwaarde en dat was dat één persoon het hele project op zich moest nemen en verantwoordelijk zou zijn voor de ‘sleutelklare’ levering. Producten waarbij dit niet mogelijk was, kwamen voor ons absoluut niet in aanmerking. De uitvoering kwam in handen van het gecertificeerde bedrijf Pools & Ponds, en dat bleek een voltreffer te zijn. Dhr. Becker, de eigenaar van het bedrijf, nam het gehele project op zich, van de planning tot de uitvoering en de navolgende service. Hij plande alles uitstekend en zijn ervaring bracht orde en rust in het proces. We waren zeer tevreden met de levering en de navolgende service. Daarom hebben we Pools & Ponds en Niveko zwembaden aan veel van onze vrienden aanbevolen en velen van hen hebben er inmiddels ook een aangeschaft.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;