Mevr. Heick

Een concert op de golven

Een concert op de golven

In een rustige buitenwijk van het Deense Kopenhagen staat het huis van mevrouw Heick, een populaire zangeres. Het huis wordt net als de rest van de wijk omringd door bos en het zwembad van het type Skimmer Invisible vormt een fantastische aanvulling op de aangenaam ontspannen sfeer van de omgeving, die letterlijk uitnodigt om te relaxen en nieuwe energie op te doen.
Zwembadtype
Denemarken
Trap
Trap Modern
Kleur
Wit
Een eigen zwembad in de tuin is voor mij het toppunt van luxe. Helemaal omdat het een NIVEKO zwembad is, dat dankzij het sterk geautomatiseerde onderhoud en de ingebouwde lamellenafdekking nauwelijks verzorging vergt.
 
Veel mensen twijfelen over de aanschaf van een zwembad en het verbaasde me dan ook dat mijn zwembad een minimum aan werk vereist en een zeer laag verbruik heeft. Voor de aanschaf was ik sceptisch, maar tegenwoordig kan ik me mijn leven niet meer zonder zwembad voorstellen. Ook de zeer professionele benadering van Jeanette van Berle Pool droeg daartoe bij. Voor ons is het zwembad een onlosmakelijk onderdeel van dagelijkse luxe geworden.
 

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;