Dhr. Struffert

Een plek voor dromen en fantasie

Een plek voor dromen en fantasie

Niet elke klant weet wat hij wil en dhr. Struffert uit Ladbergen wist in ieder geval precies wat hij niet wilde: ‘Geen ligbad, maar een echt zwembad’. Dhr. Struffert verzamelde eerst alle informatie die hij kon vinden en constateerde dat de overal aangeboden geprefabriceerde zwembaden van glasvezel hem niet konden bekoren: met hun schuine wanden, afgeronde randen en merkwaardige toegangstrappen deden ze hem denken aan een ligbad.

Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap over de volle breedte
Kleur
Steengrijs
Voor zijn duidelijk gestructureerde gezinstuin zocht hij naar een zwembad met strakke lijnen, een trap over de gehele lengte en een onopvallende, maar toch visueel aantrekkelijke lamellenafdekking.
 
Het Niveko zwembad van 8 x 3,2 meter dat de tuin van de familie Struffert inmiddels siert, is bij alle gezinsleden enorm in trek. ‘Niet alleen mijn vrouw en ik, maar ook onze dochtertjes maken intensief gebruik van het zwembad. Overdag zijn ze nauwelijks uit het zwembad te krijgen!’ voegt dhr. Struffert lachend toe. En de mooie ledverlichting maakt ‘s avonds de ontspannende sfeer aan het zwembad compleet.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;