Gezin van dhr. Lance Horner

Plezier voor iedereen

Plezier voor iedereen

De plaats waar het gezin van Lance Horner thuis is en ruimte voor een NIVEKO zwembad heeft gecreëerd, heet Kolsås. Kolsås is een beboste heuveltop in de gemeente Bærum, op een krappe 20 km van de hoofdstad Oslo. Deze streek, die verbinding met de natuur én de nabijheid van de grote stad biedt, is een ideale plek om te wonen. Op het eerste gezicht ziet het er misschien onopvallend uit, maar het is een gebied vol contrasten en schoonheid.
Zwembadtype
Noorwegen
Trap
Trap Modern
Kleur
Wit
Het gezin Horner, dat vooral voor de kinderen een plek voor sport, ontspanning en plezier, maar ook voor verkoeling op warme zomerdagen wilde creëren, is met recht erg blij met de keuze voor een Niveko zwembad.
 
De onverholen vreugde van de jongste leden van het gezin én de viervoeters bewijst duidelijk dat aan alle verwachtingen is voldaan. De inbedding van het zwembad in het reliëf van de tuin zorgt ervoor dat het karakter van de tuin op geen enkele manier wordt verstoord. Integendeel zelfs, het zwembad ziet er zeer natuurlijk uit en vult de perfecte uitstraling van de gezinswoning tot in het kleinste detail aan.
 

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;