Familie van Dr. Ehbrecht

Wij zijn dol op water.

Wij zijn dol op water.

Vandaar dat we al langere tijd overwogen om een zwembad aan te laten leggen in onze tuin. Water fascineert ons en we zijn gek op warme zomerdagen aan het water. We gingen daarom op zoek naar verschillende opties en oplossingen voor de aanleg van een zwembad. Het aanbod was breed en het was een hele uitdaging om inzicht te krijgen in de verschillende soorten materialen, afwerking en onderhoud. Daarom namen we op aanbeveling rechtstreeks contact op met zwembadfabrikant NIVEKO.
Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap over de volle breedte
Kleur
Wit
Dhr. Knutzen, eigenaar van T.T. Timme maakte een afspraak met ons om onze ideeën en wensen te horen. Na een korte kennismaking met de producten en de filosofie van het bedrijf besloten we voor een zwembad van NIVEKO te kiezen, omdat deze zowel qua functionaliteit als design bleken te voldoen aan onze criteria. NIVEKO beval ons zijn Profi Partner T.T. Timme aan, die niet ver van onze woonplaats gevestigd is. Het bedrijf heeft uitstekend werk geleverd, van de planning tot de aanleg en alle tuinwerkzaamheden.

Omdat we een erg sportief gezin zijn, wilden we een plaats voor fitness en wellness verbinden met een saunasysteem, met effectieve gebruikmaking van zonne-energie. We wilden een zwembad met brede sportieve mogelijkheden en kozen daarom ook voor jetstream. Tegelijkertijd mocht het karakter van onze tuin niet verstoord worden, wat erg goed is gelukt. 
De aanleg verliep boven verwachting. Het verraste ons allemaal hoe nauwkeurig het hele proces was gepland om elke vorm van vertraging te voorkomen. ‘Onze wensen zijn verwezenlijkt en met deze stap hebben we onze actieve levensstijl naar een hoger niveau getild.’ We genieten met het hele gezin met volle teugen van het zwembad en elke dag die we erin kunnen doorbrengen.
 

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;