Familie Havnegjerde

Een druppel zee naar huis brengen

Een druppel zee naar huis brengen

In plaats van dichter bij de Oslofjord te gaan wonen, besloten we een druppel ‘zee’ naar ons huis te brengen. Wij ontvangen graag bezoek en vinden het vooral erg fijn als onze kinderen hun vrienden uitnodigen om bij het zwembad te ontspannen en zonnen. Dat was ons idee – om meer tijd met onze kinderen door te brengen en hun vrienden vaker over de vloer te hebben. We zijn allemaal dol op zwemmen en bovendien geeft het zwembad onze tuin een nieuw, fris tintje.
Zwembadtype
Noorwegen
Trap
Trap Modern
Kleur
Steengrijs
Wij zijn erg blij met ons nieuwe NIVEKO zwembad. NIVEKO biedt de designelementen die wij van een zwembad verlangen. Bovendien zijn het de mooiste zwembaden die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij hebben 3 zwembadleveranciers benaderd en uiteindelijk gekozen voor VaBa Basseng, omdat wat zij zeiden goed aansloot bij onze wensen. Ook sprak de zwembadportfolio van NIVEKO ons meteen erg aan, hij steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Een alternatief zou voor ons een klassiek betonnen zwembad zijn, maar dat zou veel duurder uitvallen. Ook vreesden we dat tegels vanwege de winter in Noorwegen een riskante keuze zouden zijn.

Ons idee was om een zwembad te hebben dat lang genoeg is om ook langer te kunnen zwemmen (mijn vrouw Nina deed vroeger aan wedstrijdzwemmen). Ook wilden we dat het zwembad een rechthoekige en geen afgeronde vorm zou hebben, zoals het geval is bij de meeste zwembaden van glasvezel. Qua kleur kozen we uiteindelijk voor grijs, omdat we in een oud houten huis wonen en niet wilden dat het zwembad daar al te erg bij af zou steken. 
We zijn erg blij met zowel de levering als het zwembad zelf. Het was een aangename verrassing dat het water ook in de winter in het bad kon blijven (wat we afgelopen winter ook inderdaad hebben gedaan). De technische ruimte werkt goed en het verwarmen is goedkoper dan verwacht. In Noorwegen zijn zwembaden nog niet erg gangbaar, maar sommige van onze vrienden overwegen nu ook om er een aan te schaffen. De zomer is bij ons relatief kort, maar met een zwembad kunnen de warme dagen optimaal worden benut.
 

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;