Familie C.

Plezier en een stukje ontspanning

Plezier en een stukje ontspanning

Ik speelde al een tijdje met de gedachte om een eigen zwembad aan te schaffen. Tot het besluit om dit idee te verwezenlijken droeg in grote mate bij dat het reizen naar onze favoriete zonnige bestemmingen erg lastig werd. Aangezien we een sportief ingesteld gezin zijn, wilde ik voor de kinderen vertier op warme zomerdagen en voor mijn vrouw en mij ontspanning in combinatie met beweging.
Zwembadtype
Tsjechische Republiek
Trap
Trap Modern met plage
Kleur
Wit
Mijn voorstelling van het design en de kwaliteit van de uitvoering was zeer concreet. Ik heb me ongeveer twee jaar beziggehouden met de opties die de markt te bieden heeft.

Na zorgvuldige evaluatie van de aanbiedingen heb ik gekozen voor het bedrijf Niveko. Ik ben erg blij dat ik Niveko persoonlijk heb bezocht, ondanks dat het bedrijf op ruim 300 km van mijn woonplaats gevestigd is.  
De showroom van Niveko omvat verschillende prototypes en uitvoeringen van zwembaden, die mij op zeer professionele wijze gedemonstreerd werden. Het was dan ook duidelijk dat ik hier aan het juiste adres was. Mijn ideeën en wensen werden met valide argumenten beoordeeld en mede daardoor zijn we naar volle tevredenheid tot een gemeenschappelijk resultaat gekomen. De installatie vond plaats op het vooraf geplande tijdstip, wat met het oog op mijn drukke werk erg belangrijk voor mij was. De vakkundigheid van alle betrokkenen was inspirerend.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;