Dhr. Horniman

EEN PRACHTIG ZWEMBAD

EEN PRACHTIG ZWEMBAD

Het fantastische huis van de familie Horniman ligt op krap 3 uur rijden van Londen in het schilderachtige Engelse landschap met typisch Engels weer. Dat is ook de reden waarom de eigenaars kozen voor een binnenzwembad, dat in verbinding staat met hun woning.
Zwembadtype
Groot Brittanië
Trap
Trap Modern met plage
Kleur
Wit

Het echtpaar maakte kennis met de Britse NIVEKO Profi partner HTP Group op een zwembadbeurs, waar ze gezamenlijk hun wensen en de door NIVEKO geboden opties bespraken. Het doel was om een unieke plek te creëren om het hele jaar door te relaxen en ontspannen, met een zwembad in de hoofdrol.

Hun elegante, witte NIVEKO Skimmer Invisible zwembad van 15,0 x 5,0 x 1,35 m heeft lichte, strakke lijnen en is aangevuld met roestvrijstalen elementen uit de NIVEKO Plus premiumlijn en transparante lamellen die onopvallend zijn opgeborgen in een rollo-schacht.

De tijdloze combinatie van zwart en wit geeft het NIVEKO-zwembad een luxueuze uitstraling die direct de aandacht trekt. Het zwembad is aangevuld met stijlvol meubilair en accessoires die de ruimte tot één harmonieus geheel maken.

Dhr. Horniman is zeer te spreken over de professionele benadering van de NIVEKO profi partner. Het hele project verliep vlekkeloos van ontwerp tot uitvoering. De familie Horniman is dan ook erg tevreden met het eindresultaat en laat de nieuwe blikvanger van hun huis graag aan anderen zien.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;