Familie Theisen

Rust en ontspanning aan het zwembad

Rust en ontspanning aan het zwembad

De familie Theisen besloot door het aanschaffen van een zwembad hun tuin om te toveren tot een bijzondere oase van rust en ontspanning. Na uitgebreide communicatie met het bedrijf Zörkler & May bleek duidelijk dat NIVEKO met zijn uitgebreide configuratiemogelijkheden de juiste keuze was. De volgende stap was nu om een geschikte type zwembad uit te kiezen.

Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap over de volle breedte
Kleur
Wit
De keuze viel op het elegante overloopzwembad Advance, dat met zijn donkere lijnen van zwarte steen een onvergetelijk indruk achterlaat. Het zwarte natuurgraniet rond de gehele omtrek van het zwembad maakt het tot een opvallende decoratie van de tuin van het gezin. De specifieke vereiste qua afmetingen van 9,1 x 3,6 x 1,3 m vormde geen enkel probleem voor NIVEKO, aangezien de handmatige productie op maat een zeer variabele grootteplanning mogelijk maakt. Het klassieke wit van het zwembad contrasteert mooi met de zwarte steen.

In het zwembad werden kunststof Astral inbouwelementen geïnstalleerd, die de totaalindruk geenszins verstoren. De Aquadeck zonnelamellen in de kleur PC solar metallic vormen een mooie aanvulling op het kleurenpalet van het hele project. Het zwembad is voorzien van een trap over de hele breedte, die voor maximaal gebruikerscomfort zorgt.
 
De installatie van het zwembad werd zorgvuldig en tot in de kleinste details gepland. NIVEKO levert zijn zwembaden altijd op het vooraf afgesproken tijdstip en dit project was daarop geen uitzondering. De vrachtwagen kwam op de overeengekomen dag voorrijden en de show kon beginnen. Stap voor stap – zwembad uit de vrachtwagen laden, in het vooraf gegraven gat plaatsen en beton storten. Een paar dagen later was alles klaar en werd het zwembad opgeleverd aan de gelukkige eigenaars.

Bij Zörkler und May zijn ze erg trots op het project van de familie Theisen. Zes maanden na hun eerste ontmoeting in november 2019 werd het zwembad in maart 2020 geïnstalleerd en in april volledig voltooid. De familie verheugde zich er dit jaar zo op het zomerseizoen in te luiden, dat ze de eersten waren bij wie Zörkler und May het zwembad in de lente gebruiksklaar maakte.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;