Dhr. en mevr. Plattner

Familie is een geschenk

Familie is een geschenk

Onze kinderen en kleinkinderen waren de drijvende kracht achter het idee om een NIVEKO zwembad aan te schaffen. We wilden iets bijzonders én praktisch. Daarom hebben we veel tijd aan de keuze van het zwembad besteed, op zoek naar de beste oplossing voor ons en onze familie. ‘Een zwembad van NIVEKO was de beste keuze en we zijn er ontzettend blij mee.

Zwembadtype
Oostenrijk
Trap
Binnenhoektrap hoekig
Kleur
Wit
In ons dorp Thaur is het bedrijf SST Saurwein Schwimmbad Technik GmbH van NIVEKO Profi Partner Stefan Saurwein gevestigd, die we persoonlijk kennen. We hadden al veel over de kwaliteit van het bedrijf gehoord, waardoor we niet aan de juistheid van onze keuze twijfelden. We waren op zoek naar de beste oplossing voor een zwembad dat precies zou aansluiten bij onze tuin en de omgeving niet zou storen. Het zwembad moest zo natuurlijk mogelijk aandoen. Dhr. Saurwein is een geweldige adviseur, die goed naar ons luisterde én duidelijke argumenten had.
 
De levering van het zwembad verliep perfect. We zijn erg blij met het zwembad en maken er bijna elke dag gebruik van. De kinderen voor de sport en het plezier en mijn vrouw en ik om heerlijk te ontspannen. Het bedrijf SST Saurwein Schwimmbad Technik GmbH en NIVEKO zwembaden bevelen wij van harte aan. Na het perfect uitgevoerde werk, van de planning tot de aanleg en oplevering, is de navolgende klantenservice bovendien ook uitstekend. Wij zijn blij dat we er met dit besluit toe hebben bijgedragen dat we als gezin vaker bijeenkomen om samen tijd door te brengen, want familie, dat is een geschenk.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;