Familie Fechter

Een pareltje in de bergen

Een pareltje in de bergen

De Alpen in het Oostenrijkse Tirol herbergen een klein privéparadijs. In het dorp Niederndorf op de grens tussen Oostenrijk en Duitsland, staat omringd door hoge bergen als op een ansichtkaart de luxueuze, drie verdiepingen tellende villa van een lokale zakenman. In de onderste etage is letterlijk een wellnesscomplex gehuisvest, dat nauwelijks onderdoet voor een aquapark. Een zwembad, sauna, douches en een ontspanningsruimte – allemaal in de privacy en het comfort van de eigen woning.

Zwembadtype
Oostenrijk
Trap
Trap Modern
Kleur
Steengrijs
Ik ben in wezen een echt wellnessmens en heb altijd mijn eigen zwembad willen hebben. Bovendien worden de zomers steeds warmer en de openbare zwembaden daardoor steeds drukker, en daar houd ik niet van. Toen ik een bouwbedrijf in de arm nam om dit huis voor mij en mijn gezin te bouwen, bevalen zij me dhr. Stefan Saurwein van SST Saurwein Schwimmbadtechnik aan. Die liet me op zijn beurt kennismaken met de zwembaden van NIVEKO.
‘Ik was meteen te spreken over het materiaal waarvan ze worden gemaakt. De zwembaden worden in één stuk geleverd, inclusief leidingen en inbouw, en bovendien kon ik de afmetingen van het zwembad tot op de centimeter nauwkeurig bepalen. Geen reden tot twijfel dus. Nu hoefden we enkel nog de kleur te kiezen en aangezien het hele huis in het teken van natuurlijk grijs graniet staat, hebben we ook voor het zwembad een mystiek grijs gekozen – kijk eens hoe mooi de zonnestralen in het water worden weerspiegeld. Het was een uitstekende keuze, we zijn erg blij met het zwembad, dat vrijwel geen onderhoud vergt. De filtertechnologie en waterbehandeling werken perfect, en de installatie verliep al net zo goed.’

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;