Dhr. Lippens

Plezier bij elke grootte

Plezier bij elke grootte

Ook een kleine tuin kan worden opgeluisterd met een passend zwembad en zo worden omgetoverd tot een privé-oase. Met zijn uitgebreide configuratiemogelijkheden biedt NIVEKO elke klant individuele zwembadafmetingen. Dat was een van de redenen waarom dhr. Lippens besloot het bedrijf Tuinen Ken De Vos te benaderen, dat het project op zich nam.
Zwembadtype
België
Trap
Trap Modern
Kleur
Wit
Thuis genieten van mooie zomerdagen, tot rust komen en je kinderen een plezier doen – dat kan allemaal met een eigen zwembad. Dhr. Lippens besloot zijn visie tot uitvoer te brengen in samenwerking met de NIVEKO Profi Partner Tuinen Ken De Vos. Ken De Vos heeft in zijn branche de reputatie van een betrouwbare leverancier, wat een belangrijke rol speelde bij de keuze voor zo’n groot project.

Gezien het Belgische klimaat was de verwarming van het zwembad een van de hoofdcriteria, waaraan probleemloos kon worden voldaan. De bescheiden afmetingen van de tuin waren voor NIVEKO geen obstakel, omdat elk zwembad op maat voor de klant wordt geproduceerd. De Modern trap sluit smaakvol op het geheel aan en de witte kleur van het zwembad en de trap passen zeer goed bij het nabijgelegen tuinhuisje en de stijl van de tuin.
De Skimmer Top Level, die dhr. Lippens uit het aanbod van NIVEKO zwembaden koos, bleek een uitstekende keuze te zijn die precies aan de verwachtingen voldoet. Het hele gezin geniet van deze nieuwe mogelijkheid om te ontspannen, en de hoogwaardige zorg die Tuinen Ken De Vos voor het geleverde zwembad biedt, is de kers op dit zeer succesvolle project.
 

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;