Dhr. Hammer

De definitie van een tijdloze stijl

De definitie van een tijdloze stijl

Dhr. Hammer had vanaf het begin een duidelijke visie – hij wilde zijn moderne, architectonisch zeer bijzondere woning aanvullen met een even waardevol zwembad. Het zwembad moest de onconventioneel gevormde omtrek van het huis nabootsen en NIVEKO bleek met zijn mogelijkheden van gedetailleerde aanpassing qua grootte en vorm de beste keuze.

Zwembadtype
Duitsland
Trap
Trap Apollo
Kleur
Wit
Dhr. Hammer koos voor een overloopzwembad dat qua design en functionaliteit bij het huis zou passen. De belangrijkste beslissing was toen om het materiaal te kiezen waarvan het zwembad werd gemaakt, en aanvankelijk was er een roestvrijstalen variant in het spel. De onmiskenbare voordelen van de zwembaden van NIVEKO waren echter de reden dat dhr. Hammer uiteindelijk koos voor een zwembad van high-tech polymeer. De hoge kwaliteit van de handmatige afwerking met oog voor detail, gecombineerd met een snelle en eenvoudige installatie waren overtuigende argumenten.

Dhr. Hammer maakte kennis met NIVEKO via het architectenbureau waarmee hij het hele project plande. Dat stelde hem in contact met NIVEKO Profi Partner DasSchwimmbad en wat volgde was een intensieve communicatie over de wensen en ideeën van dhr. Hammer. Het project werd primair afgestemd op het unieke concept van het huis, en het overloopzwembad Advance heeft zijn taak om de tuin op te luisteren uitstekend vervuld.’
 
De uiteindelijke vorm van het project is tot in het kleinste detail identiek aan de originele ontwerpen van de architect. De warmtepompen zorgen ervoor dat er ook in november comfortabel kan worden gezwommen bij een watertemperatuur van 28 °C. Het volledig geautomatiseerde systeem garandeert een volledig onderhoudsvrije werking en uitzonderlijk comfort voor de eigenaar.

De respectabele afmetingen van 15 x 5 x 1,5 m maken het zwembad tot een indrukwekkende blikvanger van de tuin, in een unieke symbiose met het huis. Bovendien sluit de zwarte steen langs het zwembad stijlvol aan bij het kleurenpalet van het huis, terwijl de witte kleur van het zwembad een keuze is die altijd in de mode zal blijven. Dankzij het exact volgens de vorm van het zwembad gevormde ondiepe gedeelte werd het hoofdgedeelte om te zwemmen op elegante wijze gescheiden van het ondiepe gedeelte. De witte Apollo trap onderstreept de algehele indruk van het project – tot in het kleinste detail een uniek, stijlvol juweeltje.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;