Familie G.

Een koninklijk uitzicht

Een koninklijk uitzicht

De familie G. geniet dagelijks van een koninklijk uitzicht op het mooie Belgische landschap. De tot in de puntjes ingerichte tuin met kort gazon, omringd door vrije natuur, is een ideale plaats om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Er ontbrak nog slechts één ding aan de perfectie – een zwembad waardoor het hele gezin met nog meer verlangen uit zou zien naar de warme zomerdagen.

Zwembadtype
België
Trap
Trap over de volle breedte
Kleur
Steengrijs
De wens om het hele gezin ontspanning en vermaak te bieden gaf aanleiding voor een afspraak met NIVEKO Profi Partner DLD Pools. Hierbij maakte de familie G. kennis met de uitgebreide portfolio van NIVEKO zwembaden en de verschillende eigenschappen en voordelen ervan. Het was erg handig voor het gezin dat DLD Pools in de buurt gevestigd is en ze daardoor een al geïnstalleerd NIVEKO zwembad konden bekijken. Uiteindelijk besloten ze voor hetzelfde type te kiezen. De keuze viel op de stijlvolle skimmer Invisible in grijs met een grootte van 10 x 3,7 x 1,5 m en een trap over de gehele breedte van het zwembad.

Alles verliep volgens plan – tijdens de navolgende bijeenkomsten werden de details van het project en de vervolgstappen afgesproken. Het was erg belangrijk voor de familie G. dat de installatie zo min mogelijk verstorend zou zijn voor de tuin. DLD hield daar rekening mee en de werkzaamheden werden met de grootste zorg uitgevoerd. De familie G. is erg blij met het zwembad én met de perfecte ondersteuning van DLD.  
‘Eén telefoontje is voldoende en Lieve en Stefan van DLD staan onmiddellijk voor ons klaar. Stefan heeft zelfs op een zondagmorgen een klein probleempje persoonlijk voor ons opgelost!’ De goed gekozen grootte van het zwembad, precies op maat, evenals de mogelijkheid tot besturing via een smartphone en de schoonmaakrobot zijn zaken die het complexe geheel verder afmaken – het NIVEKO zwembad waar de hele familie G. veel plezier van heeft.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;