Dhr. De Meuter

Uniforme stijl met rechte hoeken

Uniforme stijl met rechte hoeken

NIVEKO zwembaden staan bekend om hun strakke lijnen. Die bieden veel ruimte voor combinaties met moderne architectonische elementen. Bij de juiste inbedding in het concept zorgt dit voor een uniek geheel met een tijdloos design, wat precies het geval is bij dhr. De Meuter en zijn NIVEKO zwembad.
Zwembadtype
België
Trap
Trap Modern
Kleur
Steengrijs
Dhr. De Meuter overwoog al een tijd om een zwembad aan te schaffen en de huidige situatie was uiteindelijk de aanleiding om de stap daadwerkelijk te nemen. Vanaf het begin had hij een type zwembad uit één stuk in het vizier, vooral vanwege de hoogwaardige afwerking en snelle installatie ervan. Zijn goede indruk van het merk NIVEKO werd bevestigd door de vele positieve beoordelingen van zwembadeigenaren.

Dhr. De Meuter stuitte bij toeval op de NIVEKO Profi Partner DLD Pools toen hij langs een reclamebanner van het bedrijfspand reed en het bedrijf vervolgens opzocht op internet. Aangezien hij in de buurt woont was een afspraak zo gemaakt en kon het plannen van het project volop beginnen. Nog een voordeel was de aanwezigheid van de bedrijfseigenaren bij de installatie en het snelle verloop van eventuele serviceafspraken. 
Dhr. De Meuter zette in op een moderne stijl – en de grijze kleur van de NIVEKO skimmer Invisible met een grootte van 9,0 x 3,7 x 1,5 m voldoet perfect aan deze eis, terwijl de Modern trap de beste keuze was voor een project dat de nadruk legt op rechte hoeken. Dankzij de mogelijkheid om een zwembad op maat te creëren, was het mogelijk om het hele project in harmonie te brengen met de omringende stenen, terwijl het lavendelbed en grasveld rond het zwembad het natuurlijke element verder ontwikkelden.

Het hele gezin De Meuter is uitermate blij met het zwembad. DLD Pools heeft uitstekend werk geleverd, zowel wat betreft de samenwerking met de tuinarchitect als de installatie zelf, die werd uitgevoerd met gevoel voor detail en een perfecte afwerking. Het hoofddoel van de missie was vervuld: een modern tuinproject dat tegelijkertijd praktisch en mooi is.

nPooL Planner

Uw visie, ons doel! Configureer snel en eenvoudig uw eigen zwembad.

Ontwerp een zwembad voor jezelf
div;